• Haberler
  • Siyaset
  • “Siyaset hizmette yarış meydanı” – Kocatepe Gazetesi

“Siyaset hizmette yarış meydanı” – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar 23. dönem Milletvekili ve Kamu Denetçisi Zekeriye Aslan sosyal medyadan yaptığı aday adaylığı açıklamasında, siyasetin insanların birbirleriyle uğraşma alanı değil, hizmette yarış meydanı olduğunu belirtti.“BEN GARİBE DE ADAYADAYLIĞI İÇİN MESAJVE TELEFONLAR GELDİ󈭬 Haziran seçimlerinin öncelikle millete vatana hayır ve huzur getirmesini, birlik ve beraberliğin daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyen Aslan, “Görevli [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar 23. dönem Milletvekili ve Kamu Denetçisi Zekeriye Aslan sosyal medyadan yaptığı aday adaylığı açıklamasında, siyasetin insanların birbirleriyle uğraşma alanı değil, hizmette yarış meydanı olduğunu belirtti.
“BEN GARİBE DE ADAY
ADAYLIĞI İÇİN MESAJ
VE TELEFONLAR GELDİ”
24 Haziran seçimlerinin öncelikle millete vatana hayır ve huzur getirmesini, birlik ve beraberliğin daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyen Aslan, “Görevli olarak Kenya’da bulunduğumuz zaman diliminde erken seçim kararı alındıktan sonra milletvekili aday adayı olabilecek arkadaşlara gelen telefonlar mesajlar ben garibede geldi. Yıllardır siyasetin içerisindeyim ilçe başkanlığı Sandıklı kurucu ilçe başkanlığı ve millet vekilliği yapmak nasip oldu. Daha sonra sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin desteği ile TBMM tarafından ombudsman kamu denetçisi olarak seçildim” dedi.
“PARTİMİN TAKDİR ETMESİNİ İSTERİM, DEĞİLSE HALKA
RAĞMEN SİYASETİ İSTEMEM”
Aslan açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:
“Bir taraftan Ankara’da ki hem bürokrasi hem siyasi tecrübem diğer taraftan Afyonkarahisar halkımızla hemhal olup gönül bağım dolayısıyla eksikliklerimiz ve hatalarımızdan da ders almış olarak 24 Haziran seçimlerinde millletvekili aday adaylığı için müracaat edeceğim. Afyonkarahisar ve ilçelerinde memleketimde bir karşılığımız varsa partimin takdir etmesini ister ve saygı duyarım değilse halka rağmen siyaseti asla istemem. Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun,bu yol çok kolay bir yol değildir bu yola çıkan birbirinden değerli yol arkadaşlarıma da başarılar dilerim. Görelim mevlam neyler. Neylerse güzel eyler dizeleriyle herkese selamlar, saygılarımla.”

Bakmadan Geçme