• Haberler
  • Genel
  • Siyah bayrağa hayır, tavizsiz mücadeleye evet

Siyah bayrağa hayır, tavizsiz mücadeleye evet

Türk Ocakları Afyonkarahisar Şubesi “Teröre Karşı Millî Mücadele Çağrısı”nda bulundu Bölücü terör örgütü PKK'nın içerde ve dışardaki destekçileri ile birlikte, Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne karşı her geçen gün şiddetini arttıran kanlı bir terör ve yıkım kampanyası başlattığını belirten Türk Ocakları Afyonkarahisar Şube Başkanı Doç. Dr. Yavuz Osman Birdane 'Türk devletinin yöneticileri bugünlerde medyada sözde “çözüm [&hellip]

Siyah bayrağa hayır, tavizsiz mücadeleye evet

Türk Ocakları Afyonkarahisar Şubesi “Teröre Karşı Millî Mücadele Çağrısı”nda bulundu

Bölücü terör örgütü PKK’nın içerde ve dışardaki destekçileri ile birlikte, Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne karşı her geçen gün şiddetini arttıran kanlı bir terör ve yıkım kampanyası başlattığını belirten Türk Ocakları Afyonkarahisar Şube Başkanı Doç. Dr. Yavuz Osman Birdane “Türk devletinin yöneticileri bugünlerde medyada sözde “çözüm süreci”nde PKK’lıların silah yığınağı yaptığını söylüyorlar. Devleti yönetenlerin, kalleşliği ve güvenilmezliği tescilli Marksist ve Leninist terör örgütü ile “müzakere” masasına otururken bunları düşünmemiş olması hayretle izlenmektedir” dedi.
Yakın tarihimizin en ciddi kalkışma girişimiyle karşı karşıya olduğumuzu belirten Türk Ocakları Başkanı Y. Osman Birdane, “Bu hayati tehdit, milletimizin binlerce yılda mayalanmış basireti ve köklü devlet geleneğinin gücü sayesinde mutlaka bertaraf edilecektir. Buna inancımız tamdır” şeklinde konuştu.
Türk Ocakları Başkanı Birdane açıklamasında şunları söyledi:
“PKK terör örgütü ve onun bütün uzantıları, hayranları, iç ve dış destekçileri iyi bilsin ki bu coğrafyanın bin yılına adalet ve hakkaniyetle hükmeden Türk milleti, egemenliğinin paylaşılması ve bu toprakların bölünmesi projelerine asla geçit vermeyecektir. Devletimiz, Ortadoğu coğrafyasında emperyal güçlerin oynadığı oyunu bozuncaya, PKK ve uzantısı bütün terör örgütleri ortadan kaldırılıncaya kadar mücadeleyi sürdürmelidir. Türk Ocakları olarak; devletimiz tarafından yürütülen terörle mücadele faaliyetlerini yetersiz bulmakla birlikte, bu mücadeleye tam destek veriyoruz. Milletimiz infial içindedir. Bıçağın kemiğe dayandığı, sözün bittiği noktadayız. Yetkilileri ve siyasileri; ülkemizi bu badireye sürükleyen politikaları, bir daha geri dönmemek üzere terk etmeye ve hain bölücü terör örgütünün kökü kurutuluncaya kadar tavizsiz mücadeleye çağırıyoruz. Sosyal medya sitelerinde vatandaşlarımızın, şehitlerimizin yaslarından dolayı bayrağımızın rengini siyahlaştırdıklarına şahit oluyoruz. Unutulmamalıdır ki şehitlerimizin son örtüsü, tarihimiz, şerefimiz her şeyimiz olan al bayrağımızı, bayrak yapan şehitlerimizin kanıdır. Lütfen bu siyah bayrakları kullanmayalım bu tür tuzaklara da düşmeyelim. Tüm dünya bilsin ki! Müslüman Türk evladı şehidini dualarla cennete, Marksist, Leninist bölücü kahpe örgüt leşlerini halayla cehenneme uğurlar.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme