• Haberler
  • Spor
  • Sivrihisarlı ve Mergenç'ten Türkiye derecesi

Sivrihisarlı ve Mergenç'ten Türkiye derecesi

Ordu'da yapılan U-23 Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası'na Afyonkarahisar'dan Türk Telekomspor adına Şaziye Nur Mertgenç, Sultan Sivrihisarlı, Hatice Tilken ve Ceylan Kedici katıldı.Sultan Sivrihisarlı 75 kilogramda Türkiye üçüncüsü, Şaziye Nur Mertgenç 63 kilogramda Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Türkiye üçüncüsü olan Sultan Sivrihisarlı ve Şaziye Nur Mertgenç'in milli takım kampına davet edilmesi gündemde.Türk Telekomspor'a teşekkür eden Gençlik [&hellip]

Ordu’da yapılan U-23 Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası’na Afyonkarahisar’dan Türk Telekomspor adına Şaziye Nur Mertgenç, Sultan Sivrihisarlı, Hatice Tilken ve Ceylan Kedici katıldı.
Sultan Sivrihisarlı 75 kilogramda Türkiye üçüncüsü, Şaziye Nur Mertgenç 63 kilogramda Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Türkiye üçüncüsü olan Sultan Sivrihisarlı ve Şaziye Nur Mertgenç’in milli takım kampına davet edilmesi gündemde.
Türk Telekomspor’a teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörleri Mehmet Yüksel ve Yakup Yağcı “Türk Telekomspor’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, şampiyonada özveri ile mücadele eden sporcularımı tebrik ediyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme