Sivil toplum, Afyon için çalışmalı

Kamu-Sen’e bağlı iş kollarındaki sendikaların bazı şube başkan ve üyeleri İl Temsilcisi Erol Özsoy’la birlikte ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Serteser ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, sivil toplum örgütlerinin Afyonkarahisar için çalışmaları gerektiği mesajını verdi “Eylemler ülkeyi kalkındırıyor”Kamu Sen İl Temsilcisi, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Erol Özsoy beraberindeki çeşitli iş kollarındaki sendika temsilcileri ile ATSO [&hellip]

Sivil toplum, Afyon için çalışmalı

Kamu-Sen’e bağlı iş kollarındaki sendikaların bazı şube başkan ve üyeleri İl Temsilcisi Erol Özsoy’la birlikte ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Serteser ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, sivil toplum örgütlerinin Afyonkarahisar için çalışmaları gerektiği mesajını verdi

“Eylemler ülkeyi kalkındırıyor”
Kamu Sen İl Temsilcisi, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Erol Özsoy beraberindeki çeşitli iş kollarındaki sendika temsilcileri ile ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret ettiler. Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Erol Özsoy, 6 bine yakın aktif üye sayısı ile Kamu-Sen’i oluşturdukları söyledi. Özsoy, Türkiye ve Afyonkarahisar’ın yaşanan olaylardan derinden etkilendiklerini şehrin kalkınması için çalıştıklarını anlattı. Kamu-Sen İl Temsilcisi Erol Özsoy; “Altı bin aktif üyemiz var. Ortalama bir çocuktan değerlendirilirse ortalama 20 bin üye yapıyor. Bu sebeple Türkiye ve Afyonkarahisar’da olup biten olaylar bizleri ve aileleri etkiliyor. Verdiğimiz mücadelede yasaları kullanarak eleştiri ve önerileri getirip, Afyonkarahisar’ın kalkınması noktasında faaliyet göstermeye devam ediyoruz. Ülkemizde olup biten ulusal olaylarda bizi etkili-yor. Ülkemizin siyaset, hükümet ve muhalefetin çalışmaları da bizi etkiliyor. Yapılan eylemler ülkemizi kalkındırmaktadır. Ülke içinde yaşanan olaylar ve farkı görüp çatışmaların sonunda uzlaşma sağlanmalıdır. Zaman zaman hukuki çerçevede eylemler yapıyoruz. Bu ülkeyi muazzam şekilde kalkındıracağımızı düşünüyoruz. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Şu anda ülke içerisinde yaşanan olaylardan dolayı huzursuzluk yaşıyoruz. Sorunlar çözülmüyor. Ayrı ayrı görüşlerin alınması sonucunda uzlaşmalar sağlanmalı-dır. Federasyon, çift bayrak ve ana dil konusu, gelir dağılım sorunları, ekonomik olumsuzluklar bizi rahatsız ediyor. Bu konudaki görüşleri, basın açıklaması, sokak hareketleri ve genel merkez yoluyla ifade etmeye gayret ediyoruz.” dedi.
Çalışmalar devam edecek
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Türk Eğitim-Sen’in seçimli olağan genel kurul toplantısı sonrası güven tazeleyen Erol Özsoy’u kutladı. ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, makamların, hizmet makamları olduğunu vurguladı. Sendikaların toplum faaliyetlerindeki önemine dikkat çeken Serteser; “Sendikalar toplumsal ekonomik adaletin sağlanması, demokrasinin ve hakların oturması açısından, sivil toplum örgütleri içerisinde toplumsal adaletin oluşmasında önemli çalışmalar yaptığımızı düşünüyorum. Tüm sivil toplum kuruluşları ve sendikaları Afyonkarahisar’ın geleceği açısından birlikte tartışmak üzere hep birlikte hareket ediyor.
Bu noktada oluşan her türlü fikre saygı gösteriyoruz. Biz olmasını istediğimiz konularda bütün çabamızı sarf ederek, Afyonkarahisar için çalışmak zorundayız. Sağlanan birlik ve destek için teşekkür ediyorum. Her zaman ATSO olarak Kamu-Sen olarak çalışmalarımız devam edecektir.” diye konuştu.
Ziyarette; Kamu- Sen İl Temsilcisi, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Erol Özso’un yanı sıra, ATSO Yönetim Kurulu üyesi Gürcan Aşçı, Türk Tarım Orman-Sen 10 nolu Şube Başkanı Abdullah Umurhan ve Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Mustafa Yorulmaz ve sendika üyeleri yer aldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme