'Sitemizin misafirhanesi yok' – Kocatepe Gazetesi

İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak ile sitenin yöneticileri gazete ve televizyonlara yansıyan 'yolda kalan aileye yardım' konusunda açıklamalarda bulundular.Sosyal medyada trafik yardımlaşma grubundaki paylaşımından sonra basına yansıyan aile ile ilgili haberler ve sosyal medyadaki yorumların oldukça farklı konuları beraberinde getirdiğini belirten İkinci Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Bekir Koçak şunları söyledi:'Bu aile [&hellip]

İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak ile sitenin yöneticileri gazete ve televizyonlara yansıyan “yolda kalan aileye yardım” konusunda açıklamalarda bulundular.
Sosyal medyada trafik yardımlaşma grubundaki paylaşımından sonra basına yansıyan aile ile ilgili haberler ve sosyal medyadaki yorumların oldukça farklı konuları beraberinde getirdiğini belirten İkinci Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Bekir Koçak şunları söyledi:
“Bu aile İzmir yolunda araçlarındaki arıza nedeniyle yolda kalmış bir kurtarıcı ile 2. Küçük Sanayi Sitemizdeki ustamıza getirilmiş. Ancak kurtarma aracının bedelini ödememesi üzerine bir tartışma yaşandığı bunun üzerine ustamız da ödeme konusunda iyi niyetli olmadıkları için (ben bu aracın ustası değilim, ben sizi başka bir ustaya göndereceğim) dediğini ustamızdan öğrendik. Aile sitemiz içerisinde, işyerlerinin önünde konaklamak istemişler. Fotoğrafı gören kurtarıcı firma ve diğer yardımseverler bu aileyi sahiplenmeye teşebbüs etmiş götürdüğü tesislerde yer bulamaması üzerine kurtarıcı firması kendi işyerine ait bir mekanda misafir etmiştir. Ancak sosyal medyada bir parti kimliği ile yorumlarda bulunan kişi misafirhanemiz olmadığı halde misafirhanemiz varmış da almamışız ve sanayi sitesinden kovmuşuz gibi ifadeler kullanmışlar. Bizler site yönetimi olarak sitemiz içerisinde kimliği belirsiz kişi ve kişileri barındırmıyoruz. Ancak emniyet güçlerimiz tarafından sorgusu yapılan kimseler için zamana ve mevsimine ve hava şartlarına göre sitemizde konaklamak isteyenlere misafir kalmalarını sağlayıp yer gösteriyoruz.”

Bakmadan Geçme