“Sırtımdaki Hançerlerle Seçime Girdim”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan Kurultayı Ankara Spor Salonu'nda yapılırken, Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Sırtımdaki Hançerlerle Seçime Girdim” dedi.

ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ VE HİÇ DURMAYACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan Kurultayı’nda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekram İmamoğlu; “Kazanacağız.
Biliyorsunuz milletimizin önüne çeşitli tarihleri vizyon diye koyanlar oldu. Bundan sonra o tarihleri biz belirleyeceğiz. CHP’liler belirleyecek. 2024 seçimlerini kazandıktan sonra 2028’i de biz kazanacağız. 2029’u da biz kazanacağız. 2033’ü de biz kazanacağız, 2038’i de biz kazanacağız. Milletçe kazanacağız. Türkiye’nin geleceğini kurmaya kentlerdeki tecrübemizle birlikte başlayacağız. Partimizin bir neferi olarak Edirne’den Kars’a, Samsun’dan Hatay’a kadar vatandaşlarımız Türkiye’yi zengin, güçlü ve adil kılacağına inandığında partimizi desteklemeye dünden hazır olduğunu hepimiz biliyoruz. O yüzden çok çalışacağız, çok terleyeceğiz, asla vazgeçmeyeceğiz ve hiç durmayacağız.” dedi.

Haber
DEĞİŞİMİN İÇİNDE OLANLAR DEĞİŞİMİ GÖREMEZ
Olağan Kurultayda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; “Sırtımdaki hançerle seçime girdim, Uzun uzun anlattım. 6 parti bir araya geldik. Ülkeyi nasıl yöneteceğimiz için oturduk çalıştık. Ortak mutabakat metni hazırladık ve halkımızla paylaştık. Güçlendirilmiş parlementer sistem için çalışmalar yaptık. İş, Cumhurbaşkanlığı adaylığının seçilmesine gelince masadan kalkmalar ve masaya geri dönmeler geldi. Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım. Değişimin içinde olanlar değişimi göremez.” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme