Sırma, kitap okumanın faydalarını anlattı

29 Nisan tarihine kadar açık olan Afyonkarahisar Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşi ve konferanslar devam ediyor.60'a yakın yazarın katılacağı ve 100'e yakın yayınevinin stand açtığı Afyonkarahisar Kitap Fuarında gün içerisinde düzenlenen Yazar Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma'nın Söyleşisi ile Konferansına Vali Mustafa Tutulmaz'da katıldı.Fuar Alanı büyük salonda düzenlenen söyleşiye Vali Mustafa Tutulmaz'ın yanı sıra [&hellip]

29 Nisan tarihine kadar açık olan Afyonkarahisar Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşi ve konferanslar devam ediyor.
60’a yakın yazarın katılacağı ve 100’e yakın yayınevinin stand açtığı Afyonkarahisar Kitap Fuarında gün içerisinde düzenlenen Yazar Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma’nın Söyleşisi ile Konferansına Vali Mustafa Tutulmaz’da katıldı.
Fuar Alanı büyük salonda düzenlenen söyleşiye Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra İl Müftüsü Şükrü Kabukçu ile çok sayıda çocuk ve gençler katıldı. Söyleşi öncesinde Vali Tutulmaz ile Yazar Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma Afyonkarahisar Kitap Fuarında bulunan kitap standlarında çocuklar ile bir ara geldiler.
Yazar Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma söyleşisinde çocuklar ve gençlere kitap okumanın faydalarını anlatırken söyleşinin sonunda kendi kitaplarını imzaladı.

Bakmadan Geçme