• Haberler
  • Spor
  • “Şirket” gündemli KONGRE YARIN – Kocatepe Gazetesi

“Şirket” gündemli KONGRE YARIN – Kocatepe Gazetesi

Geçtiğimiz sezonu TFF 2. Lig Play-Off turu şampiyonu olarak tamamlayan ve adını Spor Toto 1. Lige yazdırma başarısı gösteren AFJET Afyonspor, büyük umutlarla girdiği 2018-2019 sezonunda ligde kalma hedefini yakalayamayıp ligden düşmüştü. Sezon içerisinde yanlış yönetim ve mali sorunlar ile sportif anlamdaki başarısızlıklar sonucunda TFF 2. Lige düşen AFJET Afyonspor'da yönetim 29 Mayıs'ta olağanüstü Genel [&hellip]

Geçtiğimiz sezonu TFF 2. Lig Play-Off turu şampiyonu olarak tamamlayan ve adını Spor Toto 1. Lige yazdırma başarısı gösteren AFJET Afyonspor, büyük umutlarla girdiği 2018-2019 sezonunda ligde kalma hedefini yakalayamayıp ligden düşmüştü. Sezon içerisinde yanlış yönetim ve mali sorunlar ile sportif anlamdaki başarısızlıklar sonucunda TFF 2. Lige düşen AFJET Afyonspor’da yönetim 29 Mayıs’ta olağanüstü Genel Kurul yapma kararı almıştı.
Spor Toto 1. Ligden düşen AFJET Afyonspor’un yayın ve iddaa gelirlerinin azalmasıyla birlikte mevcut borçları ve gelecek sezon için konulacak hedefleri göz önünde bulunduran yönetim kurulunun aldığı olağanüstü genel kurul yarın gerçekleştirilecek. Yapılacak olan AFJET Afyonspor’un olağanüstü genel kurulu açılış divan teşekkülünün oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam edecek. Olağanüstü Genel Kurul’un asıl gündem maddesi ise AFJET Afyonspor Kulübü Futbol Şubesi’nin tamamının şirkete devri, derneğin ise futbol şubesinin borçlarından 2 yıl süreyle sorumluluğunun devam etmesine, bunun için de kulüp ile şirket arasında devir sözleşmesi yapılması hususunda yönetim kuruluna yetki verilmesine ilişkin gündem ele alınacak.

Bakmadan Geçme