Sıra finallerde 3ࡩ Afyon turu tamam

Afium Outlet ve AVM'de gerçekleştirilen organizasyona 67 takım katılırken 260'ın üzerinde sporcu mücadele etti. Çeşitli kategorilerde mücadele eden takımlar, dereceye girebilmek ve Türkiye Şampiyonası'na kalabilmek için elinden gelen gayreti gösterdi.Türkiye Basketbol Federasyonu faaliyetleri arasında yer alan, Afyon Belediyesi ve Redbull'un sponsor olduğu 3ࡩ Sokak Basketbolu Turnuvası'nda gece ilerleyen saatlerde dereceye giren takımlar belli oldu. Türkiye [&hellip]

Afium Outlet ve AVM’de gerçekleştirilen organizasyona 67 takım katılırken 260’ın üzerinde sporcu mücadele etti. Çeşitli kategorilerde mücadele eden takımlar, dereceye girebilmek ve Türkiye Şampiyonası’na kalabilmek için elinden gelen gayreti gösterdi.
Türkiye Basketbol Federasyonu faaliyetleri arasında yer alan, Afyon Belediyesi ve Redbull’un sponsor olduğu 3×3 Sokak Basketbolu Turnuvası’nda gece ilerleyen saatlerde dereceye giren takımlar belli oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu 3×3 Sokak Basketbolu Afyonkarahisar etabında dereceye giren takımlar ayrıca yine Türkiye Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’da mücadele edecekler.
Yapılan müsabakalarda Genç Bayanlar kategorisinde birinci Ünsüzler, ikinci AFBOL, üçüncü Hens oldu.
Büyük Bayanlar kategorisinde Anti Mezun birinci, Bangtans ikinci, Bermuda üçgeni ikinci ve Lider Takım üçüncü olmayı başardı.
Genç Erkekler kategorisinde mücadele eden Hasketbolcunuz birinci, Takım-taklavat ikinci, Metu bekonia Junior üçüncü olmayı başardı.
BÜYÜK ERKEKLERDE
HEYECAN DA BÜYÜKTÜ
Büyük Erkekler kategorisinde üçüncülük dördüncülük maçında Şut Özürlüler ve 30’dan 2 karşı karşıya geldi. Maçın normal süresinden önce hareket eden Şut Özürlüler takımı bitime yaklaşık iki dakika kala maçı 21 -14 kazanmayı bildi. Maçı kazanan Şut Özürlüler üçüncü olurken 30’dan 2 ise dördüncü oldu.
FİNAL MAÇI NEFES KESTİ
Afyonkarahisar’da yapılan 3×3 Türkiye 3. Turu Afyon Etabı’nda Büyük Erkekler finalinde SA Twins ile Catastrophe karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar yaşanan çekişme büyük bir final yaşanmasını sağladı. Maçın son anlarında 16-16’lık eşiklikle girildi. Kalan iki dakikada maçtaki heyecan izleyenlerinde verdiği destekle arttı. Oyuncular maçın son 1 çubuk dakikası kalana kadar oyunu bırakmadı. 18-18 eşitlikle devam eden maçta SA Twins serbest atış kazandı. Atışı sayıya çeviren SA Twins, 19-18 öne geçti. Ardından yaptığı ilk hücumda bulduğu 2’likle 21 sayı ulaşan SA Twins maçı 1 buçuk kala 21-18 kazanarak Afyonkarahisar Büyük Erkekler birincisi oldu. Finali kaybeden Catastrophe ikinci, Şut Özürlüler üçüncü ve 30’dan 2 ise dördüncü oldu.

Bakmadan Geçme