Siper, Çalışmaları Yerinde İnceliyor

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper, köylerin ihtiyaçları ve yapılan çalışmaları yerinde tespit etmek için başlattığı köy ziyaretlerini sürdürüyor

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi alt yapıdan üst yapıya şehrin dört bir yanında devam ettirdiği çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Siper, vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geliyor.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Siper, Merkeze Bağlı Anıtkaya, Olucak, Omuzca, Kozluca, Bostanlı Saadet ve Bayramgazi köylerini ziyaret etti.  Köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Siper köylülerle sohbet edip köy halkı ve muhtarlardan köylerin sorunları hakkında bilgi aldı.

Haber

ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞILACAK

Vatandaşlarla sohbet eden Siper; sorun ve sıkıntılarını dinleyerek köylerin sorunlarının çözümü için İl Genel Meclisi olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Başkan Siper yaptığı açıklamada; “Köylerimizi devamlı gezerek köy muhtarlarımızla birlikte köylerin sorunlarını yerinde göreceğiz. Amacımız köylerimiz hakkında bilgi sahibi olarak sorunların çözümlerini bulmak. Köylerdeki eksikleri yerinde tespit ederek en kısa sürede giderilmesini sağlamaktır” dedi.

Siper ve beraberindekilerin köylerine yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Devlet büyüklerimizin köyümüze gelerek bizler ile ilgilenmeleri ve sorunlarımızı dinlemeleri bizleri çok mutlu ediyor.” şeklinde konuştular.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme