• Haberler
  • Spor
  • Sipahi'den Yalçın'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Sipahi'den Yalçın'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Ziyarette Şuhut Zafer Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Yonca, 27-29 Mart tarihleri arasında Nevşehir'de düzenlenen şampiyona ve öğrencinin elde ettiği başarılar hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'a bilgiler verdi.İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, '51 ilden yaklaşık 737 sporcunun katılımı ile yapılan Liseler arası Karate Türkiye Şampiyonası'nda, Genç Erkek B kategorisi 78 kilogramda Şuhut Zafer [&hellip]

Ziyarette Şuhut Zafer Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Yonca, 27-29 Mart tarihleri arasında Nevşehir’de düzenlenen şampiyona ve öğrencinin elde ettiği başarılar hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a bilgiler verdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “51 ilden yaklaşık 737 sporcunun katılımı ile yapılan Liseler arası Karate Türkiye Şampiyonası’nda, Genç Erkek B kategorisi 78 kilogramda Şuhut Zafer Anadolu Lisesi öğrencimiz Berkay Sipahi birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okulumuz adına yarışarak ilimize ve bizlere büyük gurur yaşatan şampiyon sporcumuzu tebrik ediyorum. Sağlıklı yaşayıp düzenli çalışarak milli takıma kadar yükselmesini ve dünya çapında ülkemizi gururlandırmasını temenni ediyorum.” dedi.
Ziyaret sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın öğrenciye hediye takdim etti.

Bakmadan Geçme