• Haberler
  • Genel
  • Sinir krizi geçirdi, polise piknik tüpü attı

Sinir krizi geçirdi, polise piknik tüpü attı

Afyonkarahisar'da sinir krizi geçiren kadın piknik tüpü ve eline geçirdiği her şeyi yola attı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı olayda devreye psikologlar ve oğlu girince, kadın ambulansla hastaneye götürüldü Ambaryolu Caddesi üzerinde oturan 56 yaşındaki kadın, sinir krizi geçirdi. Evinin balkonuna çıkan kadın bağırmaya başladı. Daha sonra içerden aldığı bardak ve fincanları araç trafiğinin yoğun [&hellip]

Sinir krizi geçirdi, polise piknik tüpü attı

Afyonkarahisar’da sinir krizi geçiren kadın piknik tüpü ve eline geçirdiği her şeyi yola attı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı olayda devreye psikologlar ve oğlu girince, kadın ambulansla hastaneye götürüldü

Ambaryolu Caddesi üzerinde oturan 56 yaşındaki kadın, sinir krizi geçirdi. Evinin balkonuna çıkan kadın bağırmaya başladı. Daha sonra içerden aldığı bardak ve fincanları araç trafiğinin yoğun olduğu caddeye atmaya başladı. 155’i arayan çevredeki esnaf ve vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kadını sakinleştirmeye çalışsa da sonuç alamadı. Polisi gören kadın daha da sinirlenirken, çevrede toplanan meraklı kalabalık trafiği ve yaya geçişini engellemeye başladı. Kadının sakinleşmemesi üzerine polis apartmanın olduğu cadde ve otomobillerin park ettiği alanı güvenlik kordonuna aldı. Vatandaşların geçmesine izin vermeyen polis, balkonda bağıran kadının eline geçen her şeyi yola atmaya başlaması ile zor anlar yaşadı. Bir ara eline piknik tüpü alan sinirli kadın vatandaşların hayır demesi ile tüpü balkona bıraktı.
Yol makarna tarlasına döndü
Sinirli kadın kapıyı açması konusunda seslenen polise sinirlenerek balkon dolabında bulunan makarna paketlerini polislere fırlatmaya başladı. Sakinleşmeyen kadın iyice sinirlenerek dolu reçel kavanozunu yayaların yürüdüğü caddeye fırlatınca ortalık reçel oldu.
POLİSE PİKNİK TÜPÜ FIRLATTI
Hem çevre güvenliği almaya çalışan, hem de park halindeki araçları olay yerinden kaldırmaya çalışan polis memurlarına tepki gösteren balkona koyduğu piknik tüpünü polisin üzerine fırlattı. Piknik tüpünün atıldığı an bütün izleyenler korku dolu anlar yaşadı. Çığlıklar yükseldi. Piknik tüpü patlamadı ancak, polis memurunu teğet geçti. Piknik tüpünü polis ayağı ile durdurdu.
PSİKOLOG ÇAĞRILDI,
İŞİ OĞLU ÇÖZDÜ
Sinir krizi geçiren kadının sakinleşmemesi üzerine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden psikolog istendi. Olay yerine gelen iki bayan psikolog, kadın ile diyalog kurmaya çalıştı. Kapıyı açmaya yanaşmayan kadın, kapıya sert cisimlerle vurmaya başladı. Polis eve girebilmek için Cumhuriyet Savcılığından izin aldı. Olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekibi balkondan içeri girmek için hazırlık yaparken, kadının oğluna ulaşıldı. Olay yerine gelen oğlu annesini sakinleştirdi ve kapıyı açmasını sağladı. Oğlunun ikna ettiği sinirli kadın, olay yerinde hazır bekleyen ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sinirli vatandaşın neden bu şekilde davrandığı belirlenemezken, çevrede çok sayıda meraklı kalabalık birikti. Kalabalık yüzünden yaya ve araç trafiği zaman zaman etkilendi. Polis geniş güvenlik önlemi alırken, meraklı kalabalığı çevreden uzaklaştırmakta zorlandı. Çevredeki ve bulunduğu apartmandaki komşular ise ne olduğunu anlamaya çalışırken endişeli bekleyişlerini sürdürdü. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme