Sineğe karşı şimdiden önlem – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, havaların ısınmasıyla birlikte haşere ile mücadele çalışmalarını başlattı. Larva mücadelesi şeklinde başlanan programda ilaçlama ekipleri, il mücavir alanı içerisinde bulunan bütün sulak alanları, yeşil alanları, menfezler ve gübrelikleri lavrasit ilaçlama yöntemiyle ilaçıyor.Sağlık Bakanlığı ruhsatına sahip olan lavra ilaçları, böcek gelişim engelleyici ve doğal çevreye zararı olmayan ilaçlardan oluşuyor. [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, havaların ısınmasıyla birlikte haşere ile mücadele çalışmalarını başlattı. Larva mücadelesi şeklinde başlanan programda ilaçlama ekipleri, il mücavir alanı içerisinde bulunan bütün sulak alanları, yeşil alanları, menfezler ve gübrelikleri lavrasit ilaçlama yöntemiyle ilaçıyor.
Sağlık Bakanlığı ruhsatına sahip olan lavra ilaçları, böcek gelişim engelleyici ve doğal çevreye zararı olmayan ilaçlardan oluşuyor. İki ekip halinde devam eden çalışmalar, yaz sezonunun sonuna kadar devam edecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme