• Haberler
  • Genel
  • Sinanpaşalılar Yılmaz'ı bağrına bastı – Kocatepe Gazetesi

Sinanpaşalılar Yılmaz'ı bağrına bastı – Kocatepe Gazetesi

MHP il , ilçe teşkilatı , MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz ve çok sayıda partili seçim çalışmaları kapsamında Sinanpaşa ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.Sinanpaşalıların gösterdiği yoğun ilgiden memnun kalan Yılmaz, vatandaşla uzun uzun sohbet ederek sıkıntılarını da dinledi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı “Sinanpaşa hayvan pazarı içler acısı” yorumunda bulundu. Daha siftah yapamadıklarını [&hellip]

Sinanpaşalılar Yılmaz’ı bağrına bastı

MHP il , ilçe teşkilatı , MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz ve çok sayıda partili seçim çalışmaları kapsamında Sinanpaşa ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.Sinanpaşalıların gösterdiği yoğun ilgiden memnun kalan Yılmaz, vatandaşla uzun uzun sohbet ederek sıkıntılarını da dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı “Sinanpaşa hayvan pazarı içler acısı” yorumunda bulundu. Daha siftah yapamadıklarını belirten hayvan üreticileri artık dayanacak güçlerinin kalmadığını neredeyse muhtaç hale düştüklerini dile getirirken öte yandan geçen yıl 30 lira olan fakat bu yıl 40 liraya yükselen bir torba yem ;86 kuruştan 55 kuruşa düşen süt fiyatlarından da şikayetçi oldular.
Milletvekili adayı Yılmaz, MHP iktidarında hayvancılığın desteklenmesi amacıyla bütçeden yapılan destek ödemelerinin yüzde 50 oranında artırılacağını, hayvancılık desteğinin bu günkü 1 milyar 250 lira düzeyinden 2 milyar liraya yükseltileceğini, et ve sütte garanti fiyat uygulamasına geçileceğini belirtti.
Ardından Sinanpaşa sebze pazarına geçen ekip, burada da aynı manzarayla karşılaştı. Yılmaz, “Ürettiğimiz malı satamıyoruz” diye yakınan çiftçilere “MHP iktidarında üreticilerden mazot, gübre, ilaç, tohum ve fide gibi tarımsal girdiler üzerindeki ÖTV ve KDV nin alınmayacak. Buğday, mısır, haşhaş, kiraz, elma, gül, kayısı, ceviz, badem gibi ürünler içinde fiyat garantisi verilecek. Tarımsal işletme-lerde ve sulamada ucuz elektrik temin edilecek” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, Pazar esnafı ziyaretinde tezgah tezgah dolaşarak destek istedi. Vatandaşlar sıkıntılarını anlatarak “AK Parti Hükümeti Ankara marşıyla geldi, İzmir marşıyla gidecek” dedi. Yılmaz Pazar esnafından gördüğü sıcak karşılama ve samimiyete “Sizlerin sorunlarını Pazar ortamında dinleme fırsatı buldum. 12 Haziran 2011 genel seçimlerinden sonra sizlerin ilettiği hiçbir sorun cevapsız kalmayacaktır “dedi.

Bakmadan Geçme