• Haberler
  • Genel
  • Sinanpaşa'da yol genişliyor – Kocatepe Gazetesi

Sinanpaşa'da yol genişliyor – Kocatepe Gazetesi

Sinanpaşa ilçesini Afyonkarahisar-İzmir yoluna bağlayan kara yolu genişletiliyor Afyonkarahisar İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü ekiplerince, Küçükhüyük Belde girişinden itibaren Bulca Köyü arasında kalan mevcut asfalt yolun kenarlarında bulunan yol fazlalıkları iş makinesi ile boşaltılarak stabilize malzeme ile doldurularak genişletiliyor.Yolun sağındaki genişletme çalışmalarının tamamlanmasından sonra yolun solunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.AK Parti [&hellip]

Sinanpaşa’da yol genişliyor

Sinanpaşa ilçesini Afyonkarahisar-İzmir yoluna bağlayan kara yolu genişletiliyor

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü ekiplerince, Küçükhüyük Belde girişinden itibaren Bulca Köyü arasında kalan mevcut asfalt yolun kenarlarında bulunan yol fazlalıkları iş makinesi ile boşaltılarak stabilize malzeme ile doldurularak genişletiliyor.
Yolun sağındaki genişletme çalışmalarının tamamlanmasından sonra yolun solunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Mesut Tözüm, yaptığı açıklamada, geçen yıl Sinanpaşa İzmir Kara yolunun Küçükhüyük yol ayrımına kadar olan bölümü genişletildi ve asfaltlanarak kullanıma açıldığını söyledi.
Tözüm, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bu yıl kalan yaklaşık 5 kilometre uzunluğunda olan yolda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yolun İzmir yoluna gidiş yönünde sağ tarafta genişletme ve genişletilen kesimlerin stabilize malzeme ile doldurulması tamamlandı. Yolun sol tarafında ise çalışmalar devam ediyor. Stabilize malzemelerin üzerine filler çekilerek bu yıl yolun sıkışması için beklemeye alınacak. Önümüzdeki günlerde bütün köy yollarının yama yapılmasına ve bozuk köy yollarına malzeme çekilmesine başlanılacak. Bizlere bu çalışmalarımızda büyük destek veren Valimiz Haluk İmga Bey’e, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Demirsoy, Genel Sekreter Yardımcısı Çiğdem Dinçer ve Kentsel İyileştirme Müdürü Emin İpek Bey’e ve personellerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım”http://m.kocatepegazetesi.com/” diye konuştu. (AA)

Bakmadan Geçme