• Haberler
  • Spor
  • Sinanpaşa'da Voleybol Turnuvası başladı – Kocatepe Gazetesi

Sinanpaşa'da Voleybol Turnuvası başladı – Kocatepe Gazetesi

Sinanpaşa Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Kaymakamlık Voleybol Turnuvası yapılan ilk maçlarla başladı. Karşılaşmaların açılışı Sinanpaşa Kaymakamı Anıl Adıgüzel ve Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner tarafından yapıldı.Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda Boyalı takımı Taşolukspor'u 2-1, Sinanpaşa Kaymakamlığı Düzağaç Belediyespor'u 2-0, Taşaolukspor Sinanpaşa Kaymakamlığı'nı 2-1 yenmeyi başardı.Müsabakalara oynanacak Esnafspor-İlçe Jandarma ve [&hellip]

Sinanpaşa Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Kaymakamlık Voleybol Turnuvası yapılan ilk maçlarla başladı. Karşılaşmaların açılışı Sinanpaşa Kaymakamı Anıl Adıgüzel ve Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner tarafından yapıldı.
Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda Boyalı takımı Taşolukspor’u 2-1, Sinanpaşa Kaymakamlığı Düzağaç Belediyespor’u 2-0, Taşaolukspor Sinanpaşa Kaymakamlığı’nı 2-1 yenmeyi başardı.
Müsabakalara oynanacak Esnafspor-İlçe Jandarma ve GTBH Sinanpaşa (Tarım) Spor-İlçe Jandarma maçlarıyla devam edecek.
Voleybol turnuvasının Sinanpaşa ilçesinde uzun yıllar sonra ilk kez yapıldığını belirten Sinanpaşa Kaymakamı Anıl Adıgüzel katılan takımlara da başarılar diledi.
Bundan sonraki yıllarda da turnuvanın geleneksel hale gelmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını aktaran Kaymakam Adıgüzel, turnuvaya katılım gösteren tüm takımlara ve turnuvaya katkılarından dolayı Voleybol İl Temsilcisi Savaş Aslan’a da ayrıca teşekkür etti. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme