• Haberler
  • Gündem
  • Sinanpaşa'da kanalizasyon hattı yenileniyor – Kocatepe Gazetesi

Sinanpaşa'da kanalizasyon hattı yenileniyor – Kocatepe Gazetesi

Yaz ayının gelmesi ile birlikte altyapı çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını belirten Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, kanalizasyon sıkıntısı çeken vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için belediye ekiplerine talimat verdiğini ve yeni kanalizasyon hattı çalışmalarına başladıklarını ifade etti.Başkan Karaman, 'Belediyemize bağlı ekipler tarafından aşırı yağışlardan kaynaklanabilecek olumsuzluklara karşı önlem almak amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. Çalışmalarımız hiçbir [&hellip]

Yaz ayının gelmesi ile birlikte altyapı çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını belirten Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, kanalizasyon sıkıntısı çeken vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için belediye ekiplerine talimat verdiğini ve yeni kanalizasyon hattı çalışmalarına başladıklarını ifade etti.
Başkan Karaman, “Belediyemize bağlı ekipler tarafından aşırı yağışlardan kaynaklanabilecek olumsuzluklara karşı önlem almak amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. Çalışmalarımız hiçbir mahalle cadde ve sokak da sorun kalmayacak şekilde sürdürüyor. Kanalizasyon hattı sorunu olan tüm bölgelerimizi modern bir şekilde yaparak, bölgede örnek olan bir ilçe oluşturmak için çaba sarf sarf ediyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme