• Haberler
  • Genel
  • Sinanpaşa'da icradan tarla ve müştemilatı satılacak

Sinanpaşa'da icradan tarla ve müştemilatı satılacak

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde 6 bin 132 metrekare tarla ve müştemilatı icradan satılacak.   Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre 1 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde, 94 ada,  1 parselde, Ali Çetinkaya Mahallesi, Ilgın Mevkii mevkiindeki taşınmazın arazi alanı 16 bin 132 metrekare alana sahiptir. Elma ve vişne bahçesi şeklinde tapuya [&hellip]

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde 6 bin 132 metrekare tarla ve müştemilatı icradan satılacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; 1 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde, 94 ada,  1 parselde, Ali Çetinkaya Mahallesi, Ilgın Mevkii mevkiindeki taşınmazın arazi alanı 16 bin 132 metrekare alana sahiptir. Elma ve vişne bahçesi şeklinde tapuya tescil edilmiş durumdadır. Parsel imar durumunda imarsız tarla niteliğinde olup parsel üzerinde natamam bakıcı evi saha betonu atılmış durumda natamam besihane beton sahası bulunmaktadır. Bakıcı Evi ise; Evin eksik imalatlarının bulunduğu bu eksik imalat durumuna göre bir önceki keşifte yüzde 80 inşaat seviyesinde olduğu bir önce tespit esas alınarak yapılmıştır. Keşif gününde kadastro bilirkişi ölçümünde de belirtildiği gibi 16,68 metrekare sundurma ve 95,11 metrekare bina oturuma sahip olduğu tespit edilmiştir. Binanın yıpranma payı yüzde 20 tespit edilmiştir. İnşaat seviyesi ile birlikte yıpranma payı düşülerek yapılar değerlendirilmiştir. Bakıcı evi 3A yapı sınıfında olup sundurma 1A yapı sınıfında değerlendirilmiştir. Natamam Besihane: Saha betonu olarak imalatı tamamlanmış 1625,11 metrekare oturumuna sahip alan bulunmaktadır. Burada bina ile ilgili temel kolon imalatları bulunmaması nedeniyle bu alandaki atılan saha betonu imalatı hesaplanarak değer takdir edilmiştir. Yapı statüsünde değerlendirilmemiştir.
Parsel Çevresindeki Tel Örgü ve Beton Direkler: Parselin çevresinde 2,5 metre aralıklarla 1,70 metre yüksekliğinde 240 adet beton direk imalatı ve tel örgü imalatı bulunmakta olup tel örgü hattı uzunluğu beton direklerinin maliyeti de göz önüne alınarak 600 metre olarak hesaplanmıştır. Yapılar mevcut koşulları dikkate alınarak yüzde 20 yıpranma payı düşülmüştür. İlk Satış Sinanpaşa Belediye arkası kanter yerinde 2 Kasım 2021 tarihinde 10.00-10.05 saatleri arasında yapılacak. Satış olmazsa ikinci satış aynı yer ve saatte 30 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bakmadan Geçme