• Haberler
  • Genel
  • Sinanpaşa'da DP Zeybek'e emanet – Kocatepe Gazetesi

Sinanpaşa'da DP Zeybek'e emanet – Kocatepe Gazetesi

DP Sinanpaşa İlçe Başkanlığı olağan kongresine tek aday ve liste olarak katılan İbrahim Zeybek göreve seçildi Demokrat Parti (DP) Sinanpaşa İlçe Başkanlığı olağan genel kurul toplantısının açılış konuşmasını İl Başkanı Gürcan Şensoy yaptı. Genel kurul toplantısına DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, il, merkez ilçe teşkilatları ve partililer katıldı.'İNSANIMIZ DP'Yİ ÖZLEDİ'DP İl Başkanı Gürcan Şensoy, partisinin [&hellip]

Sinanpaşa’da DP Zeybek’e emanet

DP Sinanpaşa İlçe Başkanlığı olağan kongresine tek aday ve liste olarak katılan İbrahim Zeybek göreve seçildi

Demokrat Parti (DP) Sinanpaşa İlçe Başkanlığı olağan genel kurul toplantısının açılış konuşmasını İl Başkanı Gürcan Şensoy yaptı. Genel kurul toplantısına DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, il, merkez ilçe teşkilatları ve partililer katıldı.
“İNSANIMIZ DP’Yİ ÖZLEDİ”
DP İl Başkanı Gürcan Şensoy, partisinin 1946 yılından itibaren her türlü hizmeti Türk Milletinin emrine sunan büyük bir misyon olduğunu ifade etti. DP’nin zaman zaman intikaya uğradığını kaydeden Şensoy; “Partimiz küllerinden yeniden doğarak kır atımızın şahlanacağı günler inşallah yakındır. Dava arkadaşımız partililerimiz umutlarını yitirmeden partimize hizmet ettiler. İçinde bulunduğumuz zor şartlar içerisinde artık DP ve kır at aranır hale gelmiştir. Kır atın yeni süvarisi Afyonkarahisar’ın içinden çıkan kendi memleketimizin öz ve öz çocuğudur. Sayın Gültekin Uysal DP’nin genel başkanı olarak bu millete hizmet etmeyi bir görev bilerek Anadolu’yu karış karış gezmektedir. Biliyoruz ki insanımız DP’yi, kır atı özledi. Bu davanın hizmetleri bekleniyor.” dedi. Açılış konuşmasının ardından kongre divanı; Nuri Oynahanlı’nın başkanlığında, Ahmet Zeybek, Faruk Özdemir, Ahmet Çetin’den oluştu. Kongrede partililere hitap eden DP Sinanpaşa İlçe Başkanı İbrahim Zeybek, şahsına ve listesine delegelerin gösterdiği güven için teşekkür etti.
SİNANPAŞA’DA ZEYBEK BAŞKAN
Demokrat Parti Sinanpaşa ilçe Başkanı İbrahim Zeybek’in tek aday ve liste ile gittiği seçimde; Necati Demiray, Osman Zeki Işık, Faik Yavuz, Süleyman Güneş, Ramazan Çelebi, Fahrettin Ceyhan, İsmail Bilgin, Fevzi Akca, İrfan Avcı, Veli Kızılyel, Adem Gökmen, Mehmet Bişi, Mevlüt Ceylan, Beytullah Altıntaş yer alıyor. Disiplin Kurulu üyeliklerine; Raşit Zeybek, Feridun Akça, Ahmet Zeki Kurt, Faruk Altıntaş, Faruk Işık, Bekir Yıldız, Mehmet Altınay, Ahmet Çetin, Bünyamin Karsak seçildiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme