• Haberler
  • Eğitim
  • Sinanpaşa'da çorbalı kariyer günleri – Kocatepe Gazetesi

Sinanpaşa'da çorbalı kariyer günleri – Kocatepe Gazetesi

Proje kapsamanda Çarşamba günleri veliler tarafından hazırlanan değişik çorba türleri bardakta öğrencilere ikram ediyor. İlk ders teneffüsünde içilen çorba her hafta değişik bir meslek grubu ile içiliyor. Bu sayede öğrenciler çorba içiminden sonra davet ettikleri meslek sahiplerine, meslekle ilgili merak ettiklerini sorarak meslekleri tanıma imkânı buluyor. Proje çerçevesinde pek çok meslek grubundan kişi çorba içimli [&hellip]

Proje kapsamanda Çarşamba günleri veliler tarafından hazırlanan değişik çorba türleri bardakta öğrencilere ikram ediyor. İlk ders teneffüsünde içilen çorba her hafta değişik bir meslek grubu ile içiliyor. Bu sayede öğrenciler çorba içiminden sonra davet ettikleri meslek sahiplerine, meslekle ilgili merak ettiklerini sorarak meslekleri tanıma imkânı buluyor. Proje çerçevesinde pek çok meslek grubundan kişi çorba içimli kariyer günlerine katıldı.
Bardakta çorba içimi ve kariyer gününe; Sinanpaşa Kaymakamı Anıl Adıgüzel ile birlikte Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Güngör, SYDV Müdürü Osman Almacık, İlçe Özel İdare Müdürü Nurettin Kes, KHGB Müdürü Mustafa Sayar katıldı. Öğretim yılı sonuna kadar devam edecek proje kapsamında öğrenciler seçtikleri meslek grubundan kişilerle bir araya gelecek.

Bakmadan Geçme