Sinanpaşa'da alt yapı çalışmaları başladı

Öğretmenler Mahallesi ve eski Cezaevi yolunadaki altyapı çalışmalarının ardından parke taşı döşemesine hız verdiklerini kaydeden Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, yıllardır bir türlü yapılamayan Öğretmenler Mahallesi ve eski Cezaevi yolu yapım işinin kendisine nasip olduğunu ifade ederek, 'Vatandaşlarımızın yıllardır beklediği hizmetlere dur durak bilmeden devam edeceğiz. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun.' dedi.15 yıldır Öğretmenler Mahallesi [&hellip]

Öğretmenler Mahallesi ve eski Cezaevi yolunadaki altyapı çalışmalarının ardından parke taşı döşemesine hız verdiklerini kaydeden Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, yıllardır bir türlü yapılamayan Öğretmenler Mahallesi ve eski Cezaevi yolu yapım işinin kendisine nasip olduğunu ifade ederek, “Vatandaşlarımızın yıllardır beklediği hizmetlere dur durak bilmeden devam edeceğiz. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
15 yıldır Öğretmenler Mahallesi ve eski Cezaevi yoluna her gelen Belediye Başkanının çalışma yapmadığına dikkat çeken Öğretmen Mahallesi ve Eski Cezaevi yolunda oturan vatandaşlar, “Belediye Başkanı Erdal Karaman’ın göreve gelmesi ile birlikte kendisine bir ziyaret gerçekleştirdik ve mahallede yaşanan sıkıntımızı aktardık. Kendiside en kısa sürede çalışmaların başlayacağının sözünü verdi.  Kendisine teşekkür ediyoruz, en kısa sürede sıkıntımıza duyarlı davrandı ve çalışmalara başladı. Artık kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulduk.” diye konuştular.
YENİ KANALİZASYON HATTINA BAŞLANDI
Başkan Karaman, “Yeni Devlet Hastanesi, Ali Çetinkaya Mahallesi ile Öğretmenler Mahallesindeki yağmur suyu baskınlarına karşı başlattığımız bin 800 metre uzunluğundaki yeni kanalizasyon hattı çalışmalarımızda tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.
“EYLEM PLANI HAZIRLADIK”
Koordineli bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Karaman, “Sinanpaşa İlçesi için ilk 1 yıllık, 3 yıllık ve 5 yıllık bir eylem planı hazırladık. Henüz daha Belediye Başkanlığımızın 4’üncü ayında vatandaşlarımızın özlemle beklediği çalışmaları yaptık. Bunların başında İlçemizde bulunan Aile Kabristanlığının içine yeni duvar yapılması ve hemen ardından Belediye Hamamına dış cephe kaplaması yaparak içerisine tadilat gerçekleştirdik.” şeklinde konuştu.
“SİNANPAŞA OVASI AFYON’UN PARLAYAN YILDIZI OLACAK”
Sinanpaşa Belediyesi olarak ilçenin sorunlarına daha yakından hakim olabilmek için mahalle muhtarları ile 2’inci kez bir araya geldiğini belirten Başkan Karaman, “Göreve geldiğimiz günden buyana yaptıklarımızı bundan sonra yapacaklarımızı değerlendirdik karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk bu güzel buluşmaya iştirak eden değerli muhtarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Belediyemiz öncülüğünde birlik ve beraberliğin ilk buluşmasını gerçekleştirdik. İlçemiz, beldelerimiz ve köylerimizdeki sorunları yapılacak yatırımları ele aldık. Sinanpaşa Ovasını şaha kaldırmak için Belediye Başkanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Sinanpaşa Ovasını Afyonkarahisarın parlayan yıldızı haline getireceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme