• Haberler
  • Genel
  • Sinanpaşa’da 4. geleneksel asker gecesi düzenlendi

Sinanpaşa’da 4. geleneksel asker gecesi düzenlendi

Sinanpaşa ilçesi Akören beldesinde 91/2 tertip askere gidecek gençler için “http://m.kocatepegazetesi.com/𔄦. Geleneksel Asker Gecesi”http://m.kocatepegazetesi.com/” düzenlendi Akören Belde Belediye Başkanlığı tarafından 4.’sü gerçekleştirilen “http://m.kocatepegazetesi.com/”Geleneksel Asker Gecesi”http://m.kocatepegazetesi.com/” Akören Beldesi Pazaryeri meydanında gerçekleştirildi. Akören Belediye Başkanı Mustafa Duymuş, yaptığı konuşmada, şunları kaydetti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Vatani görevlerini yapmak için askere gidecek olan evlatlarımızın hayırlısıyla gidip gelmelerini temenni ediyorum. Bu gibi etkinlikler [&hellip]

Sinanpaşa'da 4. geleneksel asker gecesi düzenlendi

Sinanpaşa ilçesi Akören beldesinde 91/2 tertip askere gidecek gençler için “http://m.kocatepegazetesi.com/”4. Geleneksel Asker Gecesi”http://m.kocatepegazetesi.com/” düzenlendi

Akören Belde Belediye Başkanlığı tarafından 4.’sü gerçekleştirilen “http://m.kocatepegazetesi.com/”Geleneksel Asker Gecesi”http://m.kocatepegazetesi.com/” Akören Beldesi Pazaryeri meydanında gerçekleştirildi. Akören Belediye Başkanı Mustafa Duymuş, yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Vatani görevlerini yapmak için askere gidecek olan evlatlarımızın hayırlısıyla gidip gelmelerini temenni ediyorum. Bu gibi etkinlikler birlik ve beraberliğin kardeşlik duygularının arttığı gecelerdir. Ben de asker anaları babaları gibi evlatlarımız ile gurur duyuyorum. Gençlerimizin görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum. Kendilerine şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Daha sonra, dualar eşliğinde kurban kesimi yapıldı. Duygusal anların ve gözyaşlarının yoğun olarak yaşandığı gecede kına yakma adeti yerine getirildi. Asker anneleri oğullarının ellerine kına yakarken gözyaşlarını tutamadı. Kınaların yakılmasının ardından Akören Belediye Başkanı Mustafa Duymuş, askerlere bayrak ve gömlek hediye etti. Etkinliğe, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Sinanpaşa AK Parti İlçe Başkanı Mesut Tözüm, Taşoluk, Serban, Nuh, Küçükhüyük, Kırka, Tokuşlar Belediye Başkanları, kamu kurumu çalışanları ve Akörenliler katıldı. (AA)

Bakmadan Geçme