Sinanpaşa TOKİ'de hak sahipleri belli oldu

Bu yılın Ekim ayında yapımı tamamlanacak olan Sinanpaşa 164 Konut TOKİ Projesinde kat ve daire hak sahipleri belirleme kurası çekildi. Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, konu hakkında açıklama yaptı. Erdal Karaman, projenin gerçekleşmesinde başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emek sahiplerine teşekkür etti. Karaman, 'İlçemizde TOKİ Projesinin hayata geçirilmesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği [&hellip]

Bu yılın Ekim ayında yapımı tamamlanacak olan Sinanpaşa 164 Konut TOKİ Projesinde kat ve daire hak sahipleri belirleme kurası çekildi.
Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, konu hakkında açıklama yaptı.
Erdal Karaman, projenin gerçekleşmesinde başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emek sahiplerine teşekkür etti. Karaman, “İlçemizde TOKİ Projesinin hayata geçirilmesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ Başkan Yardımcıları Dursun Baştürk, Orhan Yüce, Ömer Faruk Karabayır, M. Levent Sungur, Dr. Hakan Akbulut ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin. Hak sahibi olan hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.
>> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme