• Haberler
  • Spor
  • Sinanpaşa taramaları tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Sinanpaşa taramaları tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar genelinde yapılan 'Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme' projesi kapsamında Sinanpaşa'daki 3. sınıf öğrencilerine de yapıldı. İlçede yapılan taramaları Sinanpasa Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Sinanpaşa Belediye Başkanı Murat Karakoyun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Avcı inceledi. Çalışmalarda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili İsmail Barın [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar genelinde yapılan “Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme” projesi kapsamında Sinanpaşa’daki 3. sınıf öğrencilerine de yapıldı. İlçede yapılan taramaları Sinanpasa Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Sinanpaşa Belediye Başkanı Murat Karakoyun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Avcı inceledi. Çalışmalarda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili İsmail Barın da yer aldı.
Yapılan taramaların ardından açıklama yapan Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Gürkaya Denk, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemiz genelinde uygulanan Sportif Yetenek Taraması iki gün boyunca Sinanpasa ilçesinde gerçekleştirildi. Projeye olan katkılarından dolayı Sinanpaşa Kaymakamım Sayın Mustafa Hamit Kıyıcı’ya Sinanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Murat Karakoyun’a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sadık Avcı’ya Sinanpaşa Belediyesi çalışanlarına değerli antrenör ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederim.” dedi.  
Gürkaya, ayrıca öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü de kutlamayı ihmal etmedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi  

Bakmadan Geçme