• Haberler
  • Genel
  • Sinanpaşa SP’de nöbet değişimi – Kocatepe Gazetesi

Sinanpaşa SP’de nöbet değişimi – Kocatepe Gazetesi

SP Sinanpaşa ilçe kongresi Pazar günü yapıldı. SP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, görevini Faruk Özcan'a devretti Saadet Partisi (SP) Sinanpaşa İlçe Başkanlığı’nın olağan genel kurul toplantısı hafta sonu yapıldı. Kongre divanı İl başkanı Adnan Şenel’in divan başkanlığında, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Keskin, Hasan Fışkın, Oktay Uyar’ın divan üyeliklerinden oluştu.SP İl Başkanı Adnan Şenel toplantıda yaptığı [&hellip]

Sinanpaşa SP'de nöbet değişimi

SP Sinanpaşa ilçe kongresi Pazar günü yapıldı. SP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, görevini Faruk Özcan’a devretti

Saadet Partisi (SP) Sinanpaşa İlçe Başkanlığı’nın olağan genel kurul toplantısı hafta sonu yapıldı. Kongre divanı; İl başkanı Adnan Şenel’in divan başkanlığında, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Keskin, Hasan Fışkın, Oktay Uyar’ın divan üyeliklerinden oluştu.
SP İl Başkanı Adnan Şenel toplantıda yaptığı ülke ve dünya gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun iç açıcı olmadığını belirten Şenel, bölgeninde giderek ısındığına ve savaş riskinin artarak devam ettiğine dikkat çekti. AK Parti iktidarının ülke sorunlarını çözmek yerine, sorunları derinleştirerek artırdığı görüşünü belirten Adnan Şenel; “Türkiye’nin, milletimizin, bölgemizin ve İslam dünyasının sıkıntıları her geçen gün artmaktadır. Bir sıkıntı, aslında çözümü beraberinde getirmektedir. Ülkemiz; sosyal, ekonomik, siyasi, ahlaki çöküntü ve maneviyat bakımından işgal altındadır. Milli görüş ülkemizin sorunlarını görmüş ve çözümlerini ortaya koymuş bir görüştür. Türkiye’nin sorunlarının tek çözüm adresi ise Saadet partisidir, Milli Görüştür. Milli görüşün temelleri sağlamdır. Bu esaslar bellidir ve bizim görevimiz; o esasları öğrenmek ve onlara uyarak çalışmaktır.” dedi. Sinanpaşa SP İlçe Başkan adayı Faruk Özcan tek liste olarak, girdiği kongrede Başkanlık görevine seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine; Faruk Özcan, Ahmet Öztürk, M.Ali Kıvrak, Cafer Akçan, Abdullah Türk, Mustafa Karakoyun, Ahmet Songür, İsmail Özdemir, A.Öztürk, Mehmet Kılınçkaya seçildiler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme