• Haberler
  • Genel
  • Sinanpaşa MHP İlçe Başkanı hem sitemkar, hem de iddialı konuştu

Sinanpaşa MHP İlçe Başkanı hem sitemkar, hem de iddialı konuştu

“Sayın Başkan diyet ödüyor” Sinanpaşa ilçesine bağlı Tınaztepe beldesi Belediye Başkanı Muharrem Koçyiğit’in MHP’den istifa ettikten sonra AK Parti saflarına katılması nedeniyle MHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Bekir Yıldırım bir açıklama yaptı. Yıldırım, Koçyiğit’in diyet ödediğini öne sürdü. Bekir Yıldırım, genel seçimilerde iktidar olmaları halinde parti farkı gözetmeden hizmet edeceklerini vurguladı. Başlangıçta AK Parti saflarında Milliyetçi [&hellip]

Sinanpaşa MHP İlçe Başkanı hem sitemkar, hem de iddialı konuştu;

“Sayın Başkan diyet ödüyor”

Sinanpaşa ilçesine bağlı Tınaztepe beldesi Belediye Başkanı Muharrem Koçyiğit’in MHP’den istifa ettikten sonra AK Parti saflarına katılması nedeniyle MHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Bekir Yıldırım bir açıklama yaptı. Yıldırım, Koçyiğit’in diyet ödediğini öne sürdü. Bekir Yıldırım, genel seçimilerde iktidar olmaları halinde parti farkı gözetmeden hizmet edeceklerini vurguladı.
Başlangıçta AK Parti saflarında
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinanpaşa İlçe Başkanı Bekir Yıldırım, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerine katılarak seçimi kazanan Belediye Başkanlarının MHP rozetini çıkarmaları talimatının verildiğini bildirdi. Bekir Yıldırım, MHP’nin yetkili organları tarafından partili Belediye Başkanlarına parti rozetlerini çıkartıp parti gözetmeksizin herkese eşit hizmet etmeleri, dürüst davranılması, devletin, Belediye’nin ve halkın menfaatlerini ön planda tutulması yönünde telkinde bulunulduğunu ifade etti. Bu duruma karşılık Sinanpaşa ilçesine bağlı Tınaztepe beldesinin Belediye Başkanı Muharrem Koçyiğit’in bazı kişilerin et-kisiyle Belediye ve Tınaztepe halkının zararına olacak eylem ve girişimlerde bulunduğunu iddia eden Yıldırım; “Sayın Başkanımız bu nedenlerle MHP yetkilile-rince uyarılmıştır. İlçemiz Tınaztepe beldesinin MHP’li Belediye Başkanı Muharrem Koçyiğit 3 Aralık 2010 tarihinde MHP’den gördüğü lüzum üzerine istifa ettiğini noter kanalıyla bildirmiştir. Bir süre sonra Muharrem Koçyiğit’in AKP’ye geçip kasabaya hizmet edeceği ancak AKP’ye kabul edilmediği iddia ve söylentileri yayılmıştır. En son 15 Şubat 2011 günü partimizden istifasından 2,5 ay sonra AKP’ye geçtiği basın yayın kuruluşlarında yer almıştır. Muharrem Koçyiğit’in Mart 2009 seçimlerinde AKP’nin adayı olarak bir hafta seçim çalışması yapmış ancak hangi sebeptendir bilinmez adaylığına son verilmiştir. Bir müddet sonra partimizden aday olacağını belirtip aday yapılmış ve seçim kazanılmıştır.” dedi.
Halk cevabı sandıkta verecek
“Tınaztepe Belediye Başkanı Muharrem Koçyiğit’in AKP’ye geçme ısrarının sebebi Tınaztepe’ye hizmet değildir. Şayet hizmet gelecekse kendinden evvel Belediye Başkanı olan Ahmet Selvi 2004 yılında DYP’den aday olup kazanmasına rağmen kasabasına hizmet etmek için iktidar partisine geçmiş ancak yeterli şekilde yardım alamadığından Mart 2009’da ki seçimi kaybetmiştir.” diyen MHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: “Bu durumlar dikkate alındığında Sayın Başkan’ın kendisinin veya kasaba halkınca bilinen destekçisinin şahsi projeleri olduğu ve Başkan’ın diyet ödediği düşüncesini akla getirmektedir. Tınaztepe halkı milletten toplanan vergi ile halka ve muhalif Belediyelere şantaj yapan AKP iktidarına genel seçimlerde oynayan bu oyunlara gerekli cevabı sandıkta verip tokadı indirecektir. 2011 Haziran ayında yapılacak seçimlerde inşallah Tınaztepe ve Türk halkı bize yetki verecek. Bizde parti farkı gözetmeden herkese hizmet edeceğiz.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme