Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sinanpaşa kendi sporcusunu yetiştirecek”

Bu haberin fotoğrafı yok

Sinanpaşa Belediyespor’un yeni Yönetim Kurulu, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman’ı ziyaret etti. Karaman, “Destek bizden, başarı sizden. Sinanpaşa kendi sporcusunu kendisi yetiştirecek.” dedi

Sinanpaşa Belediyespor yeni Yönetim Kurulu yapılan kongrenin ardından ilk olarak Belediye Başkanı Erdal Karaman’ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarete Kulüp Başkanı Hakkı Güzel ve Yönetim Kurulu üyeleri Gökhan Kutlu, Murat Kenan, Süleyman Çalık ve Murat Türkyılmaz katıldı.
İçten ve samimi bir şekilde gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Erdal Karaman, kulüp yönetim kurulunun genç bir ekip olarak göreve talip olmasının Sinanpaşa için çok önemli olduğunu, uzun zamandır kulübün faaliyetinin olmamasının da her Sinanpaşalı gibi kendisinin de çok rahatsız ettiğini dile getirdi. Karaman, “Sinanpaşa’da spor için bir yerden başlanması lazımdı. Sizlerin bu görevi üstlenmenizden memnun oldum. Destek bizden, başarı sizden. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın başında spor aktiviteleri gelir. Öncelikle spor kulübünün çocuklarımıza, gençlerimize sporu sevdirmesi, her yaştaki Sinanpaşalı’yı spora teşvik etmesi, Sinanpaşalılara amatör ruhla spor yaptırması görevlerini iyi yerine getirmesi gerekmektedir. Faaliyet gösterilecek her branşta, öncelikle oyuncular kazanılmalı, sonrasında liglere katılımla birlikte maçlar kazanılmalı. Kısa zamanda büyük başarı değil, uzun zamanda sürekli başarı kazanacak takımlar oluşturulmalıdır. Özellikle çocuklarımızın aileleri ve ilçemizdeki okullarla iletişimle birlikte, sporun her dalında Sinanpaşa sporcusunu yetiştirmelidir. Birlikte hazırlanacak projelerle Sinanpaşa sporcusunu yetiştirebilir. Uyum içinde birlikte yapılacak çalışmalarla istenilen hedefe ulaşılabilir.” dedi.
Yönetim olarak amaçlarının öncelikle futbolda Sinanpaşa’nın kendi çocuklarından oluşan kalıcı ve iddialı bir takım oluşturmak olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Hakkı Güzel, başarılı olmak için gerekli hazırlık ve alt yapı çalışmaları yaptıklarını, sporla birlikte sosyal ve kültürel faaliyetlerinin de olacağını ifade etti. Başkan Güzel Sinanpaşa’nın öncelikle kendi sporcusunu yetiştireceğini belirtirken, Başkan Erdal Karaman’a maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti