Sinanpaşa, Diyaliz Ünitesi'ne Kavuştu

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, sağlık kalitesinin her geçen gün arttığını belirtti

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Sinanpaşa ile ilgili önemli gelişmeyi duyurdu. Korkmaz, “Hastalarımıza sunduğumuz sağlık hizmetinde kaliteyi sürekli arttırmak ve kolay ulaşılabilirliği sağlamak maksadıyla çalışmalarımız aralıksız sürüyor.

Sinanpaşa, Diyaliz Ünitesi'ne Kavuştu

Diyaliz merkezi bulunmadığı için il merkezine getirilen Sinanpaşa ilçesindeki hastalarımız, özellikle diyaliz sonrası yolculuk yapmaktan şikâyetçiydi. Hastalarımızın bu sorununu çözmek için yaptığımız çalışmalar sonuçlandı ve Sinanpaşa Devlet Hastanesinde diyaliz merkezinin yapımı tamamlanıp hizmete girdi.

Sinanpaşa, Diyaliz Ünitesi'ne Kavuştu

Diyaliz ünitesinin 5+1 yatak ve günlük 20 hastaya kadar kapasitesi mevcut. İlk etapta 13 hastayla çalışmaya başlayan merkez, Sinanpaşa ve köylerindeki diyaliz hastalarına hizmet verecek olup hafta sonu da çalışacak” dedi. 

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Ahmet Murat Koyuncu Diyaliz Ünitesi’ni ziyaret ederek çalışmaları inceleyip yetkililerden bilgi aldı.

Sinanpaşa, Diyaliz Ünitesi'ne Kavuştu

Diyalize giren hastalar, artık diyaliz için uzun bir yolculuğa katlanmaktan kurtuldukları için memnuniyetini dile getirip Korkmaz’a ve emeği geçen personele teşekkürlerini iletti. 

İl genelinde sekiz hastanede mevcut olan diyaliz ünitesi Sinanpaşa’nın da eklenmesiyle dokuza ula

Bakmadan Geçme