• Haberler
  • Spor
  • Sinanpaşa Bahar Kupası başladı – Kocatepe Gazetesi

Sinanpaşa Bahar Kupası başladı – Kocatepe Gazetesi

Sinanpaşa Kaymakamlığı'nın organize ettiği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün katkılarıyla gerçekleştirilen Sinanpaşa Kaymakamlığı Bahar Kupası futbol turnuvası başladı. Önceki senelerde de yoğun katılımlarla gündeme gelen Kaymakamlık Turnuvası'na bu yıl 14 takım katılıyor.Kaymakamlık Bahar Futbol Turnuvası, Sinanpaşa Kaymakamı Ahmet Turan Erdem’in ilk turnuvada yaptığı başlama vuruşuyla başladı. Turnuvaya gençler kategorisinde 4 takım katılırken büyükler [&hellip]

Sinanpaşa Kaymakamlığı’nın organize ettiği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleştirilen Sinanpaşa Kaymakamlığı Bahar Kupası futbol turnuvası başladı. Önceki senelerde de yoğun katılımlarla gündeme gelen Kaymakamlık Turnuvası’na bu yıl 14 takım katılıyor.
Kaymakamlık Bahar Futbol Turnuvası, Sinanpaşa Kaymakamı Ahmet Turan Erdem’in ilk turnuvada yaptığı başlama vuruşuyla başladı. Turnuvaya gençler kategorisinde 4 takım katılırken büyükler kategorisinde de 10 yer alıyor. 14 takım katılımıyla başlayan turnuvanın ilk maçında Sinanpaşa Kaymakamlığı ile Düzağaç Belediyesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmada 5-3 kazanan ekip Sinanpaşa Kaymakamlığı oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme