Sinanpaşa aynı nakarat – Kocatepe Gazetesi

Bu hafta Sülünspor'la karşılaşan Sinanpaşa Belediyespor geçen haftayı aratmayan bir maç daha çıkardı. Sülün karşısında ilk yarıyı 3-0'la tamamlayan Sinanpaşa ikinci yarıda kalesinde 3 gol gördü. Maçın son anlarında 4 kırmızı kart çıktı 1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda mücadele eden Sinanpaşa Belediyespor bu hafta yine geçen hafta yaptığı gibi ilk yarıyı önde tamamladı. İkinci yarıda [&hellip]

Sinanpaşa aynı nakarat

Bu hafta Sülünspor’la karşılaşan Sinanpaşa Belediyespor geçen haftayı aratmayan bir maç daha çıkardı. Sülün karşısında ilk yarıyı 3-0’la tamamlayan Sinanpaşa ikinci yarıda kalesinde 3 gol gördü. Maçın son anlarında 4 kırmızı kart çıktı

1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden Sinanpaşa Belediyespor bu hafta yine geçen hafta yaptığı gibi ilk yarıyı önde tamamladı. İkinci yarıda Sülün’ün attığı 3 golle eşitlik sağlanınca maçın sonunda da 4 kırmızı kart çıktı.
MAÇTAN DAKİKALAR
8. dakikada gelişen Sinanpaşa Belediyespor atağında Emre maçın ilk golünü kaydetti. 1-0
23. dakikada gelişen Sinanpaşa atağında bu kez sahneye Soner çıktı ve farkı 2’ye çıkardı. 2-0
35. dakikada gelişen Sinanpaşa atağında kazanılan penaltıyı Özgür gole çevirdi. 3-0
İlk yarının sonunda soyunma odasına gidilirken Sülünlü ve Sinanpaşalı oyuncuların arasında gerginlik oldu. Araya giren yöneticiler gerginliği yatıştırdı.
61. dakikada gelişen Sülünspor atağında Emre farkı 2’ye indiren golü kaydetti. 3-1
79. dakikada farkı azaltmak isteyen Sülün penaltı kazanırken Süleyman penaltıyı gole çevirdi. 3-2
90+1. dakikada gelişen Sülün atağında Hasan durumu eşitleyen golünü attı. 3-3
90+2. dakikada Sülünlü Hasan Karataş ve Sinanpaşalı Alaattin arasında çıkan kavga sonrasında orta hakem 4 kırmızı çıkardı. Sülünspor’dan Hasan ve Mehmet oyundan atılırken Sinanpaşa’dan ise Alaattin ile oyundan çıkan ve yedek kulübesinde bulanan Mustafa oyundan ihraç edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme