• Haberler
  • Genel
  • Sinan Oğan’ın adaylığı için imza verdiler

Sinan Oğan’ın adaylığı için imza verdiler

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Öztürk, “Dr.Sinan Oğan’ın Cumhurbaşkanı olabilmesi için Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileri olarak ilk adımımızı imza vererek attık” dedi. Zafer Partisi İl Başkanı Öztürk neden Dr.Sinan Oğan’ı tercih ettiklerini şöyle özetledi: “Çünkü HÜDA-PAR VE HDP arasına sıkıştırılmaya Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileri olarak razı olamazdık. Sinan Ateş’in acısı yüreğimizde hala tazeyken , [&hellip]

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Öztürk, “Dr.Sinan Oğan’ın Cumhurbaşkanı olabilmesi için Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileri olarak ilk adımımızı imza vererek attık” dedi.

Zafer Partisi İl Başkanı Öztürk neden Dr.Sinan Oğan’ı tercih ettiklerini şöyle özetledi:

“Çünkü HÜDA-PAR VE HDP arasına sıkıştırılmaya Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileri olarak razı olamazdık.

Sinan Ateş’in acısı yüreğimizde hala tazeyken , deprem felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımızın acısı hâlâ tazeyken, sel felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımızın acısı tazeyken iktidarın yanlış yaptığı ve yapmadıklarıyla düzensizliği, liyakatsizliği , iş bilmezliği Türk halkı tüm çıplaklığıyla bir kez daha görmüş oldu.

Sinan Ateş’in azmettiricileri ve katillerinden hesap soracak biri varsa o Dr. Sinan Oğan ve Zafer Partisi dir.

Deprem ve sel felaketinde ihmali olan siyasi, bürokrat, müteahhit her kim varsa bu kişi ve yapılardan hesap soracak biri varsa o Dr. Sinan Oğan ve Zafer Partisi”dir”

Haber

Bakmadan Geçme