• Haberler
  • Genel
  • Sinada, “Okuma”yı ele aldı – Kocatepe Gazetesi

Sinada, “Okuma”yı ele aldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’dan yola çıkarak ulusal bir kültür, sanat, edebiyat dergisi hâline gelen Sinada, 7’nci sayısında “Okuma” kavramını işledi Afyonkarahisar’da kurulan, Türkiye’nin birçok yerinde temsilci bulunduran Sinada Dergisi’nin Mart/İlkbahar sayısı çıktı. “Okuma” kavramı ile birlikte birçok konunun işlendiği Sinada’da ressam Karolin Fişekçi, 2014 Yılı Necati Cumalı Edebiyat Ödülü Sahibi Ercan Y. Yılmaz’ın da yazıları bulunuyor. GİDEREK BÜYÜYORSinada [&hellip]

Sinada, "Okuma"yı ele aldı

Afyonkarahisar’dan yola çıkarak ulusal bir kültür, sanat, edebiyat dergisi hâline gelen Sinada, 7’nci sayısında “Okuma” kavramını işledi

Afyonkarahisar’da kurulan, Türkiye’nin birçok yerinde temsilci bulunduran Sinada Dergisi’nin Mart/İlkbahar sayısı çıktı. “Okuma” kavramı ile birlikte birçok konunun işlendiği Sinada’da ressam Karolin Fişekçi, 2014 Yılı Necati Cumalı Edebiyat Ödülü Sahibi Ercan Y. Yılmaz’ın da yazıları bulunuyor.
GİDEREK BÜYÜYOR
Sinada Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Başdemir, dergi faaliyetlerinin artarak devam ettiğini belirtti. Başdemir, “Sinada giderek büyüyor. Çevremiz de giderek genişliyor. Kültür ve sanatla ne kadar çok kişiyi buluşturabilirsek, yaşadığımız topluma o kadar iyilik etmiş sayıyoruz kendimizi” dedi.
HER SAYIDA
BİR KÜTÜPHANE
Başdemir, her sayıda bir okul kütüphanesi kurduklarını da hatırlatarak “Bu sefer Aydın’ın Nazilli ilçesinde Esenköy Ortaokulu’na kütüphane kurduk. Şubat ayında da Afyonkarahisar’a bağlı Anıtkaya’da kütüphane kurmuştuk. En çok sevdiğimiz faaliyetimiz, kütüphane kurmak” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme