• Haberler
  • Genel
  • Sinada, 6’ncı sayısına ulaştı – Kocatepe Gazetesi

Sinada, 6’ncı sayısına ulaştı – Kocatepe Gazetesi

“Edebiyat, en güzel Afyon’dur” sloganıyla yola çıkan Sinada, 6’ncı sayısıyla okurlarına farklı yazılar sunuyor Sinada Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Başdemir, derginin 6’ncı sayısını çıkardıklarını söyledi. Başdemir, “Sinada’nın kış sayısı ile tekrar merhaba dostlar. Ne diyorduk, biz güzel bir aile olduk ne dersiniz? Bu kez dergi içeriğinden bahsetmeme gerek bile yok çünkü o kadar güzel [&hellip]

Sinada, 6'ncı sayısına ulaştı

“Edebiyat, en güzel Afyon’dur” sloganıyla yola çıkan Sinada, 6’ncı sayısıyla okurlarına farklı yazılar sunuyor

Sinada Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Başdemir, derginin 6’ncı sayısını çıkardıklarını söyledi. Başdemir, “Sinada’nın kış sayısı ile tekrar merhaba dostlar. Ne diyorduk, biz güzel bir aile olduk ne dersiniz? Bu kez dergi içeriğinden bahsetmeme gerek bile yok çünkü o kadar güzel bir içerikle geldik ki hayran kalacaksınız emin olun. Okuduğunuz/okuyacağınız en güzel Sinada sayısına hazır olun” dedi.
AĞIRLIKLI
OLARAK AFYON
Dergi ekibi hakkında da bilgi veren Başdemir, “6 sayı olmuş Sinada’yı edebiyatımıza sunalı. Bir buçuk yıl yapar bu. Bu süre zarfında ekibimiz oturdu iyice. Elbet gelip geçenler oldu aramızdan, o kardeşlerimize de emekleri için sonsuz teşekkür ederiz. Ancak biz şu anda öylesine bir aile olduk ki kelimenin tam anlamıyla anlatılmaz yaşanır Bu sayımızla ekibimizde köklü değişikliklere gittik. Yazı işleri müdürümüz Enes Hancıoğlu oldu. Editörlük görevini ise Rahime Keskin ve Zeliha Ergin kardeşlerimiz aldı. Kardeşlerimize aramıza hoşgeldiniz diyoruz, önceki sayılarımızda bize destek olan ekip arkadaşlarımıza da hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Ekibimizin çekirdek kadrosu artık Afyon’da. Artık daha sık toplanıp daha çok etkinlikler yapacağız” diye konuştu.
HER SAYIDA KÜTÜPHANE
Her sayıda bir kütüphane kurduklarını hatırlatan Başdemir, “Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Yönlü ilk/Orta Okullarına kütüphane kurduk. Bu anlamda bizimle iletişime geçen öğretmenimiz Selcen Merve Bayrak’a teşekkür ederiz. Sinada, her sayısında okullara kütüphaneler kurmaya devam edecek” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme