Şimşek son iki maçına çıkacak

Afyonkarahisarspor, ligde bu haftayı maç yapmadan geçirecek. Şimşek, gelecek hafta Menemen Belediyespor’la bir sonraki hafta, Ispartaspor’la maç yaptıktan sonra 2009-2010 sezonunu noktalayacak. En son İzmirspor’la Buca’da karşılaşan Afyonkarahisarspor, rakibine 2-0 yenilmişti. Şimşek’te, bu maçtan sonra futbolculara 5 gün izin verildi. Dün futbolculara verilen bu izin sona erdi. İzinin ardından futbolcular gelecek hafta oynayacağı Menemen Belediyespor [&hellip]

Şimşek son iki maçına çıkacak

Afyonkarahisarspor, ligde bu haftayı maç yapmadan geçirecek. Şimşek, gelecek hafta Menemen Belediyespor’la bir sonraki hafta, Ispartaspor’la maç yaptıktan sonra 2009-2010 sezonunu noktalayacak.

En son İzmirspor’la Buca’da karşılaşan Afyonkarahisarspor, rakibine 2-0 yenilmişti. Şimşek’te, bu maçtan sonra futbolculara 5 gün izin verildi. Dün futbolculara verilen bu izin sona erdi. İzinin ardından futbolcular gelecek hafta oynayacağı Menemen Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Ligin zirvesinde yer alan Menemen Belediyespor’la karşılaşacak Afyon-karahisarspor, Menemen maçı sonrası Isparta ile maç yapacak ve lig bitecek. Gelecek hafta Afyonkarahisar Atatürk Stadyumu’nda Menemen Belediyespor’u konuk edecek Afyonkarahi-sarspor’un, güçlü rakibi karşısında nasıl bir oyun sergileyeceği merak konusu. Ligin bitimine son iki hafta kala Menemen ve Isparta karşısında galibiyet alarak taraftarlarını memnun etmek isteyen Afyonkarahisarspor, buu maçlardan sonra 2009-2010 Futbol 3. Lig sezonu sona erecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme