Şimşek, fırsatları tek tek kaçırıyor

Afyonkarahisarspor, dün Bursa temsilcisi Nilüferspor AŞ ile 0-0 berabere kaldı Spor Toto 3. Lig’in 14. haftasında Bursa ekibi Nilüferspor AŞ ile kozlarını paylaşan Şimşek, mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Rakibi karşısında özellikle ilk yarıda baskılı bir oyun oynayan Şimşek, İlyas ve Aziz’le girdiği bir net gol pozisyonundan da yararlanamadı. Mor-beyazlı ekip az sayıdaki taraftarı karşısında galibiyete [&hellip]

Şimşek, fırsatları tek tek kaçırıyor

Afyonkarahisarspor, dün Bursa temsilcisi Nilüferspor AŞ ile 0-0 berabere kaldı

Spor Toto 3. Lig’in 14. haftasında Bursa ekibi Nilüferspor AŞ ile kozlarını paylaşan Şimşek, mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Rakibi karşısında özellikle ilk yarıda baskılı bir oyun oynayan Şimşek, İlyas ve Aziz’le girdiği bir net gol pozisyonundan da yararlanamadı. Mor-beyazlı ekip az sayıdaki taraftarı karşısında galibiyete yakın olan taraf olarak gözüktü ancak son üç haftadır aldığı beraberliklere yenisini ekleye-rek bu haftayı da 1 puanla kapattı. Mor beyazlıların rakibi karşısında sergilediği futbol beğeni toplarken ele geçen fırsatların değerlendirilemeyişi maçın golsüz eşitlikle tamamlanmasına neden oldu. Afyonkarahisar’a mutlak üç puan için gelen Nilüferspor ise bu oyunun karşılığında aldığı 1 puanla sevinerek evine döndü.

Maç boyunca tek bir net pozisyon

Üçüncü Futbol Ligi 3. Grup´ta oynanan maçta Afyonkarahisarspor, ilk yarıda Bursa temsilcisi Nilüferspor AŞ karşısında iyi bir oyun sergiledi ancak ikinci yarıda oyun rölantiye alındı. Mücadelenin tek net gol pozisyonunu ise Afyonkarahisarspor gole çeviremedi ve mücadele golsüz eşitlikle son buldu

16´ncı dakikada Afyonkarahisarspor’un hızlı geliştirdiği atakta İsmail’in kafa pasında topla buluşan İlyas ceza sahasına girmeden topa sert vurdu. Kaleci ile temas eden top yan direğin iç kısmına çarparak gol çizgisine parelel bir şekilde diğer yan direğini yalayarak kaleden çıktı. Topu takip eden Aziz’in vuruşu ters köşeden auta çıktı. Bu da müsabaka boyunca yaşanan tek net gol fırsatı oldu. 32’inci dakikada gelişen Nilüfer’in geliştirdiği kontratakta Taner’in sert şutu Afyonkarahisar Kalecisi Gökhan’dan geri döndü. İlk devrede başka pozisyon olayınca devre golsüz sona erdi.
İkinci yarıda oyunda denge geldi
İkinci yarıda iki takım da birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştı ancak mücadelenin büyük bir bölümü orta alanda top kapma mücadelesi şeklinde geçti.
78’inci dakikada Nilüferspor atağında Onur, kaleyi sağ çaprazdan gören noktadan çok sert vurdu, kaleci Gökhan topu çelmeyi başardı.
80’inci dakikada Afyonkarahisarspor atağında Refik’in pasıyla topla buluşan Tolga, ceza sahası dışından çok sert vurdu. Top çok az farkla direğin yanından auta çıktı.

AS, ateş hattına doğru gidiyor

Afyonkarahisarspor, ligde maddi anlamda zor şartlarda mücadele etmeye çalışıyor. Mor-beyazlı ekipteki bu kötü gidişat maçlara da yansıyınca düşme korkusunu da iyiden iyiye hissetmesine neden oluyor. Bu sezon evinde oynadığı yalnızca bir maçı kazanan Şimşek, dün oynanan Nilüferspor AŞ müsabakasında da galibiyeti kaçıran taraf oldu. Bu maçı kazanması halinde bir anda 10’uncu sıraya yükselecek Şimşek mücadelede 2 puan bırakınca 14’üncü sırada yer aldı. Afyonkarahisarspor’un, puan durumundaki yerine bakılacak olursa bundan sonraki maçlarına daha dikkatli çıkması gerekecek.

Afyon, beraberliğe alıştı

Ligde 11 hafta boyunca bir tek beraberliği olmayan Afyonkarahisarspor, evinde oynanan Dardanelspor mü-sabakasıyla başlayan beraberlik serisini dün de bozmadı. Afyonkarahisarspor, geçen hafta da Tarsus İdman Yurduspor karşısında iyi bir oyun sergilemiş ve bu mücadele de 0-0 sona ermişti. Haberler ve Fotoğraflar:
R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme