Şimşek, bu kez de ‘Gül’ü yaktı: 0-1

Afyonkarahisarspor, Ispartaspor’u da 1-0 yenmeyi başardı. Şimşek vasat oynadığı maçtan üç puanla dönerken zirvedeki yerini korudu Afyonkarahisarspor, Isparta Atatürk Stadyumu’nda oynanan Ispartaspor maçını da tek golle kazanmayı başardı. Mor Beyazlılar, zayıf rakibi karşısında vasat bir oyun sergiledi. Saat 16.00’da başlayan maçın 31’nci dakikasında Afyonkarahisarspor’un tek golünü Hüsnü Zeybekoğlu kaydetti. Üç puan için yüklenen zayıf Ispartaspor [&hellip]

Afyonkarahisarspor, Ispartaspor’u da 1-0 yenmeyi başardı. Şimşek vasat oynadığı maçtan üç puanla dönerken zirvedeki yerini korudu

Afyonkarahisarspor, Isparta Atatürk Stadyumu’nda oynanan Ispartaspor maçını da tek golle kazanmayı başardı. Mor Beyazlılar, zayıf rakibi karşısında vasat bir oyun sergiledi. Saat 16.00’da başlayan maçın 31’nci dakikasında Afyonkarahisarspor’un tek golünü Hüsnü Zeybekoğlu kaydetti. Üç puan için yüklenen zayıf Ispartaspor ise çok istediği üç puana yine ulaşamadı. Şimşek, çok istediği üç puanı almasına rağmen maçı izleyenlere tat vermedi. Beykoz, Orhangazispor maçlarında başarılı bir oyun sonrasında galibiyetler elde eden Afyonkarahisarspor zayıf Ispartaspor karşısında kendisinden beklenilen güzel oyunu sahaya yansıtamadı. Buna rağmen sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılan Afyonkarahisarspor, liderliğini korudu.
Karşılaşma boyunca oyunu kendi yarı sahasında kabul eden Ispartaspor, zaman zaman kontrataklarla da rakip kalede etkili oldu. Kasım’ın 29, dakikada sakatlanmasıyla ağır bir yara alan Ispartaspor kalan dakikalarda kaptanından yoksun mücadele etmek zorunda kaldı.
31. dakikada Hüsnü’nün golüne engel olam ayan Ispartaspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Afyon atakları karşısında kalesinde devleşen Akın yaptığı kurtarışlarla da maça damgasını vurdu. Ispartaspor, Afyonspor’a ecel terleri döktürmesine rağmen Refik ve Samet’le yüzde yüzlek net gol pozisyonlarını değerlendiremeyince sahadan boynu bükük ayrılmak zorunda kaldı. Afyonspor ise oynadığı 3 maçı da kazanarak puanını 9’a çıkardı.

Bakmadan Geçme