Şimdi moda hurma diyeti – Kocatepe Gazetesi

Her Ramazan ayında sofraları şenlendiren, içerdiği lif ve maddelerle sağlık için birebir olan hurma, şimdilerde diyette de kullanılıyor. Hurma diyeti, Ramazan harici günlerde, her öğünde 7 Medine Hurması ve yağsız yoğurt tüketilerek yapılıyor. Günde 21 hurma tüketilerek yapılan diyette 2 litre su içilmesi de öneriliyor.Hurmanın sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum, demir, kükürt, fosfor ve klor da [&hellip]

Her Ramazan ayında sofraları şenlendiren, içerdiği lif ve maddelerle sağlık için birebir olan hurma, şimdilerde diyette de kullanılıyor. Hurma diyeti, Ramazan harici günlerde, her öğünde 7 Medine Hurması ve yağsız yoğurt tüketilerek yapılıyor. Günde 21 hurma tüketilerek yapılan diyette 2 litre su içilmesi de öneriliyor.
Hurmanın sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum, demir, kükürt, fosfor ve klor da içerdiği, A vitamini, betakaroten, B1, B2, B3 ve B6 vitaminlerine de sahip olduğu biliniyor. Hurma diyeti ile hem vücut direnci kırılmıyor, hem de ciddi oranda kilo verilebiliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme