Şimdi Hasat Zamanı

AK Parti Milletvekilleri Afyonkarahisar merkeze bağlı Beyyazı beldesinde hasat çalışmalarına katılarak kornişon salatalık ve beyaz lahana tarlalarında incelemelerde bulundular.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri; Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Beyyazı beldesinde tarlalarda bir dizi inceleme yaptılar.
AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar’da kornişon salatalık üretiminde söz sahibi beldelerden biri olan Beyyazı’da hasat çalışmalarına katılarak üreticilerimizin taleplerini dinlediklerini belirtti. Yurdunuseven, “İnşallah bereketli bir hasat dönemi diliyorum.” dedi. Turşuluk lahana üretiminin merkezi kabul edilen Beyyazı Beldesinde Milletvekilleri; Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkan Vekili Tayfun Şanlı ve teşkilat mensupları lahana hasadında üreticileriyle bir araya gelerek hasat döneminin hayırlı ve bereketli geçmesini temenni ettiler. AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Turşuluk salatalık hasadı yapan üreticilerimiz ve tarım işçilerimiz ile birlikte hasada katıldık. Milletvekillerimiz ve teşkilatımız ile birlikte üreticilerimiz ve çalışanlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme