Şimdi Gazze’nin yanında olma zamanı

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, Gazze’de yaşanan insanlık dramı karşısında vatandaşları kayıtsız kalmamaya davet etti Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıların ardından bölgede insanlık dramı yaşandığını söyledi. Danıştekin, “Gazze'de bir insanlık dramı yaşanıyor ve bu drama birlikte tanık oluyoruz. Şiddet, kan, acı ve gözyaşı dinmiyor. Başta çocuklar olmak [&hellip]

Şimdi Gazze'nin yanında olma zamanı

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, Gazze’de yaşanan insanlık dramı karşısında vatandaşları kayıtsız kalmamaya davet etti

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıların ardından bölgede insanlık dramı yaşandığını söyledi. Danıştekin, “Gazze’de bir insanlık dramı yaşanıyor ve bu drama birlikte tanık oluyoruz. Şiddet, kan, acı ve gözyaşı dinmiyor. Başta çocuklar olmak üzere masum insanlar derinden etkileniyor. Yakın-larını ve evlerini kaybeden, ilaç ve gıda ihtiyaçları giderek artan Gazze halkı Tür-kiye’den gelecek yardımları bekliyor” dedi.
ZOR GÜNLERDE
DESTEK OLALIM
Danıştekin, Gazzelilerin yanında olunması gerektiğini vurgulayarak “Bu zor günlerde, insanlığın test edildiği bu zamanda Filistin’deki acılara son veremesek bile yaralarını sarmak için yıllardır olduğu gibi bir kez daha görev başındayız. İnsanlık dramı-nı durdurmak, ihtiyaç sahiplerinin yaralarını sarmak ve acılarını hafifletmek adına durmaksızın çalışan Türk Kızılayı, merhamet elinizi Gazze’ye ulaştırıyor” diye konuştu.
GAZZE UMUDUNU
KAYBETMESİN
Kızılay olarak yeni bir kampanya başlattıklarını söyleyen Danıştekin, şöyle devam etti:
“Gazze Umudunu kaybetmesin sloganı ile başlattığımız yardım kampanyası ile bölgenin acil ihtiyacı olan gıda malzemelerini ve ilacı insanlara ulaştıracağız. Filistin’e yardım etmek isteyen hayırseverlerimiz ile acı içindeki kardeşlerimiz arasında köprü olacağız.” (Kocatepe Haber Merkezi)

NASIL YARDIM EDİLECEK?
Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, Gazze için açılan kampanyaya Keçeciler Çarşısı’ndaki dernek binasında, internet üzerinden, GSM operatörlerinde 2868’e “GAZZE” yazılıp gönderilerek destek olunabileceğini belirtti.

Bakmadan Geçme