Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Simav ve Eskişehir Bölge Şampiyonu

Öğretmenler Kupası Voleybol Erkekler

Öğretmenler Kupası Voleybol Erkekler ve Bayanlar Grup Müsabakaları Afyonkarahisar’da gerçekleşti. Erkeklerde Kütahya Simav, bayanlarda ise Eskişehir Bölge Şampiyonluğuna ulaştı

Kocatepe Spor Komplesi’nde Tınaztepe ve Çiğiltepe Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalara, 10 ilden öğretmenlerden oluşan voleybol takımları katıldı. Bölge finalinde ise Kütahya’nın Simav ilçesi ile Manisa’ın Salihli ilçesi öğretmenleri karşılaştı. Simavlı öğretmenler, maçı 25-15, 25-13 ve 25-21 skorlarla 3-0 kazandı.
Karşılaşma sonrası düzenlenen ödül töreninde takımlara kupa ve madalyaları İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ile Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit tarafından takdim edildi.
“BAYANLARIN MAÇI ÇEKİŞMELİ GEÇTİ”
Öğretmenler Kupası Voleybol Bölge Finalleri Bayanlar kategorisinde final maçında Eskişehir ve İzmirli öğretmenler karşı karşıya geldi. İzmir 26-24 ilk seti kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette de etkili oyununu sürdüren İzmirli 25-22 ile 2-0 öne geçti. Eskişehir 3. seti 25-17 kazanırken durumu 2-1 getirdi. 4. sete de iyi başlayan Eskişehir seti 25-17 kazanarak 2-2 eşitliği yakaladı. Final setinde de etkili oynayan Eskişehir 15-8 kazandı. 3-2 ile setleri maçı kazanan Eskişehir, bölge şampiyonu oldu.
Müsabakaların ardından takımlara madalyaları ve kupaları da protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti