• Haberler
  • Spor
  • Silivri yeniden Afyon'da – Kocatepe Gazetesi

Silivri yeniden Afyon'da – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Beyaz Grup İstanbul temsilcisi Silivrispor 2. Etap kamp dönemi için Afyonkarahisar'ı seçti. Kafile Başkanlığını Futbol Şube Sorumlusu Turgay Sezginer’in yaptığı Silivrispor Tesisler ve Malzeme Sorumlusu Doğan Özkoç, İdari Menajer Özgür Ergün, Teknik Direktör Erdal İşkar, Yardımcı Antrenörler Mutlu Özdemir ve Umut Erdal, Kaleci Antrenörü İhsan Şen, Masör Hakan Kırtaş, Malzemeciler Refik Tarı [&hellip]

TFF 2. Lig Beyaz Grup İstanbul temsilcisi Silivrispor 2. Etap kamp dönemi için Afyonkarahisar’ı seçti. Kafile Başkanlığını Futbol Şube Sorumlusu Turgay Sezginer’in yaptığı Silivrispor Tesisler ve Malzeme Sorumlusu Doğan Özkoç, İdari Menajer Özgür Ergün, Teknik Direktör Erdal İşkar, Yardımcı Antrenörler Mutlu Özdemir ve Umut Erdal, Kaleci Antrenörü İhsan Şen, Masör Hakan Kırtaş, Malzemeciler Refik Tarı ve Savaş Kalaycıoğlu, futbolcular kaptan Yunus Yaşar, Güray Kula, Fuat Yaman, Enes Demiroğlu, Oğuz Yavuz, Burak Seres , Sercan Besler, İsmail Düzgün, Atacan Öztürk, Onur Bulut, Sercan Usta, Batuhan Ünsal, İbrahim Kaş, Süleyman Özdamar, Cankut Atasoy, Onur Arıkan, Ali Temur , Doğan Ateş, Kazım Dülger, Barış Bakır, Serdar Eylik, Burak Uça, Serkan Çalık, Emir Gökçe ve İbrahim Alan yer alıyor. Budan Termal Otel sezona yoğun tempoda hazırlanan Silivrispor, ikinci kamp döneminde tempoyu artıracak.
Günde çift idmanla Teknik Direktör Erdal İşkar eşliğinde çalışan Silivrispor’da moraller en üst düzeyde.
Futbol Şube Sorumlusu Turgay Sezginer, “Lige en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Taraftarımız sabırsızlıkla takımı izlemek için bekliyor. Birinci etap için yine 10 gün Afyonkarahisar’daydık. Ortam ve takımın havası harika” dedi.

Bakmadan Geçme