Silahlı kavga: 1 ölü, 7 yaralı

İlçede bir eğlence yerini işleten Bekir A, oğlu Sezercan A. ve garson olarak çalışan Mahsun Ç. ile Duran D, Ali K, Ömer M, İlyas K. ve Oğuzhan Öztürk arasında alacak verecek ve kadın meselesi yüzünden tartışma çıktı. Grup tartışmanın ardından dağıldı.UZMAN ÇAVUŞ YARALANDIİstasyon Caddesi’nde iki grubun tekrar karşılaşmasıyla başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Sopaların da [&hellip]

İlçede bir eğlence yerini işleten Bekir A, oğlu Sezercan A. ve garson olarak çalışan Mahsun Ç. ile Duran D, Ali K, Ömer M, İlyas K. ve Oğuzhan Öztürk arasında alacak verecek ve kadın meselesi yüzünden tartışma çıktı. Grup tartışmanın ardından dağıldı.
UZMAN ÇAVUŞ YARALANDI
İstasyon Caddesi’nde iki grubun tekrar karşılaşmasıyla başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Sopaların da kullanıldığı kavgada Bekir A’nın silahından çıktığı iddia edilen kurşunlarla, Oğuzhan Öztürk ve o sırada olaya müdahale etmeye çalışan bir uzman çavuşun elmacık kemiğinden yerden seken kurşunla hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandığı öğrenildi. Olayda Sezercan A, Mahsun Ç, Ali K, Duran D, Ömer M. ve İlyas K. de yaralandı.
Oğuzhan Öztürk, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Yaralıların Sultandağı Devlet Hastanesine kaldırıldığı, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Öte yandan olay sonrası Bekir A, emniyet mensuplarınca gözaltına alındı.
CİNAYET BÜRO AMİRLİĞİ SORUŞTURMAYI SÜRDÜRÜYOR
Olay yerinde ve tarafların araçlarında yapılan incelemelerde olayda kullanılan çok sayıda boş kovan, 2 adet Baretta marka 7.65 mm tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet bıçak ve sopa ele geçirildi. Olaya karışan tüm şahıslar Çay Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından sürdürülüyor.

Bakmadan Geçme