• Haberler
  • Genel
  • Silahlı çatışma :1 ölü – Kocatepe Gazetesi

Silahlı çatışma :1 ölü – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da kendisinden haraç istemeye geldiği ileri sürülen kişilerle işyeri sahibi arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti Dün saat 16:00 sıralarından yaşanan olay, Cumhuriyet Mahallesi, Bekir Gümüş Caddesi, (Özerler Camii arkası) Numara 8'deki binada bulunan araç kiralama işi yapan iş yerinde meydana geldi. İddialara göre, 35 yaşındaki Enver Savruk adı belirlenemeyen bir kişi ile Murat [&hellip]

Silahlı çatışma :1 ölü

Afyonkarahisar’da kendisinden haraç istemeye geldiği ileri sürülen kişilerle işyeri sahibi arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti

Dün saat 16:00 sıralarından yaşanan olay, Cumhuriyet Mahallesi, Bekir Gümüş Caddesi, (Özerler Camii arkası) Numara 8’deki binada bulunan araç kiralama işi yapan iş yerinde meydana geldi.
İddialara göre, 35 yaşındaki Enver Savruk adı belirlenemeyen bir kişi ile Murat A.’ya ait olan işyerine geldi. Savruk ve Murat A. arasında haraç verme meselesi yüzünden tartışma çıkınca Enver Savruk bina dışına çıkarak tabanca ile işyerini kurşun yağmuruna tuttu. Dükkana 9 el ateş ettiği belirtilen Savruk’un mermisi bitince bu defa elinde pompalı tüfekle dışarı çıkan iş yeri sahibi Murat A. kendisinden haraç isteyen ve işyerine ateş eden Savruk’u başından, göğsünden ve kolundan vurdu. Savruk aldığı kurşunlar sonrası yere yığılırken, çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen Sağlık ekipleri Savruk’a olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar. Ancak Savruk, yolda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını yitirdi.
Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, Savruk’u vurduğu ileri sürülen Murat A. ve Savruk ile geldiği iddia edilen bir kişiyi gözaltına aldı. Diğer yandan çatışmanın duyulmasının ardından polis telsizlerinden yapılan anonslarda bölgeye gidecek görevlilerin çelik yelek giyinmeleri konusunda uyarılarda bulunuldu. Olay yerine yakın olan bazı otomobillerde maddi hasar meydana geldi.
Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İbrahim Özel de olay yerine gelerek ayrıntılı bilgi aldı. İncelemelerde bulunan Müdür Özel, basın mensuplarına olayın detaylı bir şekilde incelendiğini ve gerekli bilgilerin toplanmasından sonra açıklama yapılacağını ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme