• Haberler
  • Genel
  • 'Sıkıntıları gidermek için aday adayıyım'

'Sıkıntıları gidermek için aday adayıyım'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda Dr. Ali Okumuş da milletvekili aday adaylığını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkara-hisar İl Binası’nda basın toplantısı düzenleyen Dr. Ali Okumuş, 'Gezme-diğim köy yok hemen hemen. Başka memleketlere de gidiyorum. Afyon ve civarı gerçekten çok bakımsız. Devletin buraya daha çok yatırım yapması lazım. Bu sıkıntıları dile getirmek için MHP’den milletvekili [&hellip]

“Sıkıntıları gidermek için aday adayıyım”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda Dr. Ali Okumuş da milletvekili aday adaylığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkara-hisar İl Binası’nda basın toplantısı düzenleyen Dr. Ali Okumuş, “Gezme-diğim köy yok hemen hemen. Başka memleketlere de gidiyorum. Afyon ve civarı gerçekten çok bakımsız. Devletin buraya daha çok yatırım yapması lazım. Bu sıkıntıları dile getirmek için MHP’den milletvekili aday adayı olmaya karar verdim” dedi.
MHP İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk de “Teşkilat olarak hep beraber çalışıp Afyonkarahisar’ın makus talihini yenmeye gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Ülke genelinde 2 bin
500 başvuru
Öte yandan Türkiye genelinde MHP’ye 2 bin 500 kişinin aday adaylığı için başvurduğu belirtildi. Eski Türk Tarih Kurumu Başkanı Yusuf Halaçoğlu, eski Maliye Bakanı Sümer Oral, eski DYP’li bakan Esat Kıratlıoğlu’nun oğlu Ahmet Kıratlıoğlu, Koray Aydın, Ümit Özdağ, trafik kazasına hayatını kaybeden ANAP’lı eski bakan Adnan Kahveci’nin oğlu Cihan Kahveci, eski MHP yöneticilerinden Şevket Bülent Yahnici’nin oğlu Dündar Yahnici adaylık için başvurdu.

Bakmadan Geçme