• Haberler
  • Genel
  • 'Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyoruz'

'Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyoruz'

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken, AK Parti'nin 7 Haziran seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü söyledi. Ötken, 'Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayoruz' dedi AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken, 7 Haziran seçimlerine Afyonkarahisar'ın her tarafında çalışarak hazırlandıklarını söyledi. Ötken, 'Milletvekili adaylarımız ilçe, belde, köy ve mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. [&hellip]

“Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyoruz”

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken, AK Parti’nin 7 Haziran seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü söyledi. Ötken, “Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayoruz” dedi

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken, 7 Haziran seçimlerine Afyonkarahisar’ın her tarafında çalışarak hazırlandıklarını söyledi. Ötken, “Milletvekili adaylarımız ilçe, belde, köy ve mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. 5 Milletvekili adayımızda gitmedik ilçe, belde, köy ve mahalle bırakmayarak gece gündüz çalışıyorlar. Milletvekili adaylarımızda Ali Özkaya Bey Dinar ve bölgesinde, Akif Özkaldı bey Bolvadin ve bölgesinde, Fatih Beder, Halil Ürün ve Remziye Sıvacı’da ilçelerin yanı sıra merkezde ve merkeze bağlı belde ve köylerde çalışıyor. Milletvekili adaylarımız merkezdeki sivil toplum kuruluşlarını takip etmeye devam ediyorlar. Ali Özkaya, Akif Özkaldı ve Fatih Beder Bey STK’ları teker teker ziyaret etti” dedi.
ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERE KATILDILAR
Ötken, “İl Başkanımız ve Milletvekili adaylarımız AFSİAD’ın istişare toplantısına katıldı. Toplantıda Milletvekili adaylarımız ve İl Başkanımız birer konuşma yaptılar. Milletvekili aday adayı olan hemşerimiz Fazıl Şenel beyde Emirdağ ve Bayat ilçelerinde adaylarımıza destek vermek için çalışmalar yürüterek, esnafları ziyaret etti. Nogay Türk’ü halk müziği sanatçısı ve ozanı Arslanbek Sultanbekov İl Başkanlığımızı ziyaret etti. Milletvekili adayımız Ali Özkaya’nın daveti üzerine Sultanbekov ilimizde çeşitli etkinliklerde yer aldı. İl Teşkilatı olarak İl Başkan Yardımcımız Ahmet Keser beyin oğlunun sünnet merasimine katıldık. Düğünde Arslanbek Sultanbekov mini bir konser verdi. Milletvekili adaylarımız, İl Başkanımız, İl Genel Meclis Başkanımız ilçelerimizde, belde ve köylerimizde düzenlenen Hıdrellez etkinliklerine katıldılar” ifadelerini kullandı.
Ötken, şöyle devam etti:
“Milletvekili adaylarımız, teşkilat mensuplarımız ilçe ilçe, belde belde, köy köy ve mahalle mahalle giderek sıkılmadık el çalmadık kapı bırakmıyorlar. İnanıyoruz ki 7 Haziran seçimlerinde Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na verdiğimiz yüzde 75’lik sözü yerine getireceğiz.”
(Kocatepe Haber Merkezi)

BİLAL ERDOĞAN’IN GELMESİ
GÜNDEMDE

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken, sorulan bir soru üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın Afyonkarahisar’a gelebileceğini söyledi.

Bakmadan Geçme