Şiiri en güzel okumak için yarıştılar

Gedik Ahmet Paşa İlkokulu çok amaçlı salonunda düzenlenen yarışma programında açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü İbrahim Emre, yarışmanın amacının çocukların duygu dünyalarını zenginleştiren şiirin okuma alışkanlığı kazandırabilmek, kelime hazinelerini zenginleştirmek, Türkçeyi doğru ve güzel kullanmalarını öğretmek, öğrencilerin toplum önünde kendilerini ifade edebilme yeteneklerini öne çıkarmak olduğunu söyledi.Yarışmaya 2, 3, ve 4. Sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmada [&hellip]

Gedik Ahmet Paşa İlkokulu çok amaçlı salonunda düzenlenen yarışma programında açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü İbrahim Emre, yarışmanın amacının çocukların duygu dünyalarını zenginleştiren şiirin okuma alışkanlığı kazandırabilmek, kelime hazinelerini zenginleştirmek, Türkçeyi doğru ve güzel kullanmalarını öğretmek, öğrencilerin toplum önünde kendilerini ifade edebilme yeteneklerini öne çıkarmak olduğunu söyledi.
Yarışmaya 2, 3, ve 4. Sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmada öğrenciler şiirlerini fon müziği eşliğinde okudular. Birbirinden duygulu şiirler dinleyicilere duygulu anlar yaşattı.
Jüri üyelikleri Rehber öğretmeni Demet Okyar, 4/A sınıfı öğretmeni İbrahim Düğüncü ve okul Müdürü İbrahim Emre tarafından yapıldı. Yarışmada dereceye giren 1’inci Şükran Karaaslan,2’inci Filiz Gümüşcü ve 3. Mert Canbaşoğlu’ başarı belgesi, madalya ve kantin alışveriş çeki, 4’üncü Polat Gölcük, 5’inci Fatma Zehra Aydın’a ise Başarı Belgesi verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme