• Haberler
  • Genel
  • Sigortalılık bilinci, kampanyayla gelişecek – Kocatepe Gazetesi

Sigortalılık bilinci, kampanyayla gelişecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği, üyeleriyle istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, 2013 yılında protokolün de katılacağı bir kampanya düzenlemeyi düşündüklerini belirtti YOL HARİTASI BELİRLENDİAfyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği, 2012 yılı değerlendirme ve 2013 yılı yol haritası belirleme toplantısı düzenledi. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın eski binasındaki Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya ATSO [&hellip]

Sigortalılık bilinci, kampanyayla gelişecek

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği, üyeleriyle istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, 2013 yılında protokolün de katılacağı bir kampanya düzenlemeyi düşündüklerini belirtti

YOL HARİTASI BELİRLENDİ
Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği, 2012 yılı değerlendirme ve 2013 yılı yol haritası belirleme toplantısı düzenledi. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın eski binasındaki Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu ve Dernek üyeleri katıldı.
TÜSAF’IN
TOPLANTISI AFYON’DA
Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, 2012 yılının dernek faaliyetleri bakımından önemli ölçüde başarıyla geçtiğini söyledi. Özerdem, 2013’te ise sigortacılık konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli faaliyetlere imza atacaklarını belirtti. Özerdem, “2013 yılı içerisinde birlik ve beraberlik adı altında çalışmalarımız devam etmekle birlikte Tüm Sigorta Acenteleri Federasyonu’nun sektörel toplantılarının birini Mart sonu ya da Nisan başında Afyonkarahisar’da yapmayı düşünüyoruz” dedi.
“SİGORTANIZI YAPTIRIN” SLOGANI
Afyonkarahisar’da emniyet kemeriyle ilgili adeta seferberlik başlatıldığına dikkat çeken Özerdem, sigortanın gerekliliğini anlatmak üzere de benzer bir kampanya başlatacaklarını söyledi. Özerdem, “Emniyeti kemerindeki gibi bir kampanya başlatarak protokolü dahil ederek ‘Sigortanızını Yaptırın’ sloganıyla bize destek vermesini hedefliyoruz. Ülke genelindeyse ‘Canlara kan, kanlara can’ adı altında sektörel anlamda bir kan verme harekatımız başladı. Afyonkarahisar’da da bunu desteklemek için görüşmelerimiz olacak. Sigortacılığın 2012 yılındaki bilinirliğini artırmak üzere protokole nazlanacağız gibi geliyor. Dirsek temasına daha sık geçmeyi, sigortacılığın önemini vurgulayan sloganlarımız olacak” diye konuştu.
YARARLI BİR
TOPLANTI OLDU
AFSAD’ın toplantısının son derece verimli geçtiğini belirten Özerdem, şöyle devam etti:
“2013 yılının ilk resmi toplantısını yaptık. Nisan ayında yürürlüğe girecek olan Acentelik Yönetmelik Taslağı ile ilgili fikir alışverişi yaptık. Önümüzdeki günlerde bunu SAİK’e AFSAD fikri olarak aktaracağız. Kasko genel şartları ile ilgili istişare yaptık.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme