• Haberler
  • Gündem
  • Sigortacılar, iftarda istişare etti – Kocatepe Gazetesi

Sigortacılar, iftarda istişare etti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği, il merkezi ve ilçelerde hizmet veren sigorta acentelerini Çiçek Izgara’da bir araya getirdi. Çok sayıda sigorta acentesinin katıldığı iftardan sonra sigorta acentelerinin sorunlarının masaya yatırıldığı 1 saatlik toplantı da düzenlendi.EN ZOR ZAMANIMIZDABİLE BİRLİKTEYİZAfyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, “Bu yıl 8’incisini düzenlediğimiz iftarımızda sigorta acentesi olarak faaliyet gösteren [&hellip]

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği, il merkezi ve ilçelerde hizmet veren sigorta acentelerini Çiçek Izgara’da bir araya getirdi. Çok sayıda sigorta acentesinin katıldığı iftardan sonra sigorta acentelerinin sorunlarının masaya yatırıldığı 1 saatlik toplantı da düzenlendi.
EN ZOR ZAMANIMIZDA
BİLE BİRLİKTEYİZ
Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, “Bu yıl 8’incisini düzenlediğimiz iftarımızda sigorta acentesi olarak faaliyet gösteren arkadaşlarımızı aramıza görmekten memnun olduk. Nisan ayından bu yana poliçe üretmekte zorluk çeken sigorta acenteleri, bu vesileyle istişare yapma imkanı buldu. En zor anımızda bile birlik ve beraberliğimizi gösteriyoruz. Ben il merkezinde, ilçelerde hizmet veren acentelere ve değerli il protokolüne teşekkür ediyorum” dedi.
>> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme