• Haberler
  • Gündem
  • Sigortacılar Afyonkarahisar'da konuşulmayanları konuşacak

Sigortacılar Afyonkarahisar'da konuşulmayanları konuşacak

AFSAD Başkanı Bekir Özerdem, 5 Ekim Cumartesi günü sigorta camiasını Afyonkarahisar'da ağırlayacakları önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacaklarını açıkladı. Özerdem, 'Konuşulmayanları Konuşuyoruz adlı toplantımızın ülkemizde çok ses getireceği inancındayız' dedi     AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, deprem gerçeği ile iç içe olunduğunun İstanbul Silivri merkezli depremle tekrar su yüzüne çıktığını belirterek hafta sonu [&hellip]

AFSAD Başkanı Bekir Özerdem, 5 Ekim Cumartesi günü sigorta camiasını Afyonkarahisar’da ağırlayacakları önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacaklarını açıkladı. Özerdem, “Konuşulmayanları Konuşuyoruz adlı toplantımızın ülkemizde çok ses getireceği inancındayız” dedi

AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, deprem gerçeği ile iç içe olunduğunun İstanbul Silivri merkezli depremle tekrar su yüzüne çıktığını belirterek hafta sonu önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacaklarını söyledi.
“DASK’IN YAPTIRIM ORANI YETERLİ DEĞİL”
Son İstanbul depreminde can ve mal kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu aktaran Özerdem, “Çok şükür ki mal ve can kayıpları yaşanmadı. Ülke olarak depremle yaşıyor olmamıza rağmen, üzüntü vericidir ki zorunlu olan DASK poliçesindeki yaptırım oranları da kesinlikle yeterli değil. Hala daha da kaderci bir millet olma gerçeğini yaşamaya devam ediyoruz. Bilinçlendirme adı altında tüketicileri elimizden geldiğince bilgilendirmeye çalışsak da, ileri sevideki ülkelere bakarak, sigorta bilinirliğinin minimum seviyelerde olmasının da sıkıntısını çekiyoruz. Bilgilendirme adı altında üst kurumlarımız ve acente dernekleri ile birlikte ciddi çalışmalar yapıyoruz. Ticaret ve sanayi odalarımızda bu organizasyonlara destek veriyor” diye konuştu.
“SİGORTA POLİÇESİNDEN TASARRUF OLMAZ”
5 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 14:00’de Budan Termal Otel’de önemli bir toplantıya Afyonkarahisar olarak ev sahipliği yapacaklarını belirten Özerdem, “Türkiye Sigorta Birliği, Hazine Müsteşarlığı, Sigorta Acenteleri İcra Komitesi, sigorta şirketleri üst düzey yöneticiler, Sigorta Acente Dernekleri, Bankacılık sigortacılık meslek yüksek okulları ve acenteler ile birlikte ilimizde ‘Konuşulmayanları Konuşuyoruz’ konulu bir toplantımız olacak. Sigorta bilinirliğinin artması, penatrasyonun yükselmesi, yeni ufuklar açılarak sektörün gelişimi için düzenlenecek olan bu toplantımızdan, beklentimiz oldukça yüksektir. Katıldığımız ve tertip edilen toplantılar formatında olmayacak bu organizasyonumuz ülkemizde çok ses getirecek inancındayız. Ekonomik sıkıntılar yaşıyor olsak bile Sigorta poliçelerinden tasarruf olmaz. Sigorta poliçesi acenteden alınır.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme