• Haberler
  • Genel
  • Sigorta bilinci gelişecek – Kocatepe Gazetesi

Sigorta bilinci gelişecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği yöneticileri, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, Afyonkarahisar’da sigorta bilincinin gelişmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği (AFSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Samiye Hancıoğlu ile Kader Sağır, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, Afyonkarahisar [&hellip]

Sigorta bilinci gelişecek

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği yöneticileri, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, Afyonkarahisar’da sigorta bilincinin gelişmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği (AFSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Samiye Hancıoğlu ile Kader Sağır, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’le görüştüklerini, Vali Güner’in trafik ve doğal afet hakkında hazırlanan iki projye AFSAD’ı da dahil ettiğini söyledi. Kent genelinde sigorta bilincinin artması için faaliyet yürüttüklerini aktaran Özerdem, “Sigorta bilinçlendirme adı altında; dernek olarak Milli Eğitim Müdürü’nden çocuklarımıza sigortacılık dersleri verilebilir mi? Bunu öğreneceğiz. Sürücü kurslarına; Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl doldurulur, ne yapılır, Adı altında bilgilendirme düşüncelerimiz var.Yerel basında ayda üç veya dört defa zorunlu poliçeler hakkında bilgiler vermeyi düşünüyoruz” dedi.
BİRÇOK FAALİYETE İMZA ATTI
Dernek hakkında da bilgiler veren Özerdem, “2009 yılında kurulmuş olan Afyon Sigorta Acenteleri Derneği;ilimiz genelinde ortalama 170 acenteye sahip iken,il merkezi içerisinde yaklaşık 100 aceme barındırmaktadır.Derneğimize kayıtlı üye sayısı ise 130 civarındadır. Ulaşılabiliriik adı altında; toplumsal kaynaşmayı, sektör-üniversite işbiliriiği artırmak yolunda sorunlarımızın tartışıldığı toplantılar AKÜ bünyesinde bankacılık ve sigortacılık bölümleri ile düzenlemiş olduğumuz bilgi alış-verişleri sökterde söz sahibi olan kişilerin katıldığı paneller düzenlemek, sosyalleşme ve üyeler arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmek adına kahvaltılar,akşam yemekleri/tavla ve bovvling partileri düzenlemek dernek faaliyetlerimiz arasındadır. Ülkemizin sektörel politikalar üretebilen gündem belirmeleye yatkın fikrine danışılan bir beyin gücüne sahip olmanın ayrı bir gururunu taşımanın hazzı da özellikle yönetim kurulu üyelerimize yakışmaktıadır.
AFSAD olarak ülkemizin önde gelen bir dernek yapısında olmamız; fikirler üretebilen,gündem belirleyen yapıda olsak bile yine Türkiye’de sigortasızlık oranında bir numara olduğumuz gerçeğini çok üzgünüm ki değiştirmemekte” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme